Αθλητικά/Αθλητισμό

Νέα ασέβεια από την Αθλ. Κυριακή, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

                          

Γιώργος Αρκουλής

         

Οι τακτικοί αναγνώστες της στήλης θα έχουν παρατηρήσει ότι πολύ συχνή «πελάτισσά» της είναι η ιστορική ζωντανή εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αθλητική Κυριακή». Με τον σχολιασμό να είναι συνήθως επικριτικός, για μικρολεπτομέρειες, δηλαδή ατέλειες,  (οι οποίες, ωστόσο, ζημιώνουν την σωστή τηλεόραση).

Αυτή την φορά οφείλει κάποιος να χαιρετήσει την τιμή στον εκλιπόντα θρυλικό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Στέλιο Σεραφείδη, με τρίλεπτο βίντεο από την εξώδιο κλπ. ‘Όμως, πόσο πιο δημοκρατική και έντιμη θα ήταν η διαδικασία, αν οι συνεργάτες τού επι-κεφαλής Γ. Λυκουρόπουλου αναφέρονταν, έστω  δευτερόλεπτα (και) στον επίσης διεθνή Πατρινό άσσο (και εξαίρετο χαρακτήρα των γηπέδων) Ανδρέα Μιχαλόπουλο, που «έφυγε» με διαφορά ελάχιστων ωρών από τον Σεραφείδη, δέκα χρόνια νεότερος.

Θέλουν προσοχή αυτά τα πράγματα, όταν έχεις να κάνεις με ΚΡΑΤΙΚΟ κανάλι.

Κάτι ακόμα από την χθεσινή «ειδικών συνθηκών» εκπομπή όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, εννοώντας την διάλυση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας.

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση Βόλου – Παναθηναϊκού, ο συνεργάτης, αφού είπε όσα θεώρησε σκόπιμα για τον αγώνα, εξέφρασε μια άποψη η οποία τον χαρακτηρίζει αν όχι ανεπαρκή για σχόλιο, τουλάχιστον τον εκθέτει ως ανιστόρητο.  Είπε (θέλοντας να εκθειάσει τους δύο σκόρερ της νικήτριας ομάδας).

«Αποτελεί απορία, το πώς ο Βόλος καταφέρνει να αποκτά τόσο καλούς ποδοσφαιριστές»!

Κατ’ αρχήν, το καταφέρνει διότι ουδείς μπορεί να του το απαγορέψει…

‘Όμως, λίγο αν είχε διαβάσει σύγχρονη ποδοσφαιρική Ιστορία του Πανιωνίου ο απορών νέος, θα είχε διαπιστώσει ότι ο Μπέος, ως ειδικός ανακάλυψης ταλέντων, είναι με απόσταση ο κορυφαίος Ελληνας παράγων της μπάλας. Αυτός,  που έχει αποδείξει ότι «ξέρει το θέμα» όσο κανείς. Διαβάζοντας τα έργα και τις ημέρες του, θα είχε αντιληφθεί ότι οι αλλεπάλληλες έξοδοι του Πανιωνίου στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ αλλά και οι πωλήσεις εξαίρετων «δικών του» παικτών επί θητείας Μπέου, σε πλούσια κλαμπ (με πρώτο τον Μίλικο Πάντιτς…) μόνο τυχαία δεν ήταν.

Μεταξύ μας, ο Αχιλλέας Μπέος, είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζί του σε διάφορα ζητήματα, οφείλεις να του βγάλεις το καπέλο όταν πρόκειται για κτίσιμο ομάδας ποδοσφαίρου, κατά τεκμήριο με ελάχιστα χρήματα!

Αυτά.  Και ο αντίστοιχος ηγέτης του Παναθηναϊκού, ας μη νοιώθει ενοχλημένος από την ήττα. ‘Ηταν εντελώς φυσιολογική…

ΥΓ: Και για έναν Μπέο, αναμενόμενη!

 [email protected]

SHARE
RELATED POSTS
Κολοσσός Ρόδου H Hotels: Νέο Γήπεδο-Νέα Εποχή! – Αγορά εισιτηρίων διαρκείας
Μεγάλη μπάλα!, του Γιώργου Αρκουλή
Δεν βγαίνουν οι αριθμοί…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.