Αθλητικά/Αθλητισμό

Κακό φεγγάρι για την ΑΕΚ…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

                                 

Ωχ! Πάλι (πρέπει να) έχει θυμώσει το ηγέτης (και χρηματοδότης) της ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδης με τις συνεχείς «κατραπακιές» που δέχεται η ομάδα του και μάλιστα στην έδρα της. Στις 20 του περασμένου Δεκέμβρη σημειώθηκε ήττα στο Μαρούσι από τον ΟΦΗ, ενώ χθες στην Καλογρέζα, νάτη η «κολλητή» ήττα από τον Παναιτωλικό. Ο οποίος Παναιτωλικός, μη νομιστεί ότι έγινε ξαφνικά «Ρεάλ Μαδρίτης» – βρήκε αντίπαλο που μπορούσε (με τον Αναστασίου) να την καταβάλει και το έκανε.

Λόγω χαρακτήρα, και με δεδομένη την υπερβολική αγάπη του προς την ομάδα με τον «Δικέφαλο»,  φοβάμαι πως ο  ηγέτης της «Ενωσης» έχει ενοχληθεί από το χθεσινό «ατύχημα» της ομάδας του. Όμως,  δεν φταίει εκείνος που ο προπονητής του (ονομάζεται Γιαννίκης και όταν μιλάει το κάνει σε «μικρές δόσεις», δείχνοντας ότι δυσκολεύεται να αναπτύξει διεξοδικά τις σκέψεις του…)  έριξε στη μάχη το σούπερ φαβορί της αναμέτρησης με έναν και μοναδικό κυνηγό – τον Ιρανό Ανσαριφάντ.

Μήπως η ΑΕΚ βρίσκεται σε κακό φεγγάρι; Μήπως χαλαρώνει επειδή, όπως παρουσιάζεται η κατάσταση, είναι πολύ δύσκολο να πλησιάσει τον πρωτοπόρο; Από την άλλη: που διάβολο πήγε ο περίφημος εγωϊσμός της ιστορικής ομάδας  όταν οι απαιτήσεις την θέλουν πρωταγωνίστρια; Να σημειώσω ότι η ΑΕΚ υπέστη πολύ «σκληρή» ήττα Χθες και στο μπάσκετ στο γήπεδο Περιστερίου.

Το μελανό στοιχείο της αγωνιστικής προέκυψε στο γήπεδο της Ριζούπολης, εκεί όπου καμμιά εκατοστή οπαδοί του ‘Αρη  ήρθαν από την Θεσσαλονίκη με στόχο να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Κι’ ας ήταν εντελώς βέβαιο ότι δεν είχαν δοθεί εισιτήρια. Λόγω επιμονής, δυνάμεις της Αστυνομίας προέβησαν σε δεκάδες συλλήψεις, ενώ ο πρόεδρος Καρυπίδης ζήτησε ακρόαση από τον αντίστοιχο της Ριζούπολης, προκειμένου να τον πείσει να δώσει εισιτήρια στους δικούς του. Μιλάμε για πλήρη γελοιοποίηση του θεσμού. Τι άλλο;

[email protected]

SHARE
RELATED POSTS
Χωρίς ταλέντο δεν προχωράς, του Γιώργου Αρκουλή
Ανίκανοι υπεύθυνοι, του Γιώργου Αρκουλή
Η δικαίωση του Τρούμαν Καπότε…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.