Κινηματογράφος - Θέατρο Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Μια επιστροφή για την Πράξις άκρως σΑΡΚΑΣΤική!!!

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, «Πηγές Καλλιθέας»

και  Pane di capo στη Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου στο ύψος του ΙΚΑ & Λεωφόρος Κρεμαστής

Είναι ο ΑΡΚΑΣ, ο καλός, δηκτικός, ευφυής ΑΡΚΑΣ.

Είναι σκηνοθεσία ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ.

Είναι η θεατρική Ομάδα ΠΡΑΞΙΣ.

Και είναι οι δυο τελευταίες παραστάσεις.

Τι κάθεσαι; Ακόμη το σκέπτεσαι; Αλλάζει και η πιο κακή διάθεση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είσοδος επιτρεπτή άνω των 15 ετών και κάτω των 15 μηνών.

 

Με μια συρραφή του πιο αγαπημένου Έλληνα κομίστα και συγγραφέα, του Αρκά, επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι η θεατρική ομάδα Πράξις , μετά το επιτυχημένο Τρίτο Στεφάνι που ανέβασε το χειμώνα .

Τον  Έλληνα μαέστρου το χιούμορ – που ελάχιστοι μπορούν να ισχυριστούν ότι τον γνωρίζουν προσωπικά στις τρεις και πλέον δεκαετίες δράσης του ,καθώς βιογραφικές πληροφορίες δεν υπάρχουν και για φωτογραφία του ούτε λόγος – τον Αρκά ,που μας κάνει να σκάμε στα γέλια  με την πικρόχολη γραφή του, τις βλασφημίες, τις πολιτικές ακροβασίες, την «πιπεράτη» γλώσσα του , τα πικάντικα λογοπαίγνια, τα καυστικά φιλοσοφικά ερωτήματα του  και κάθε λογής «ασέβεια» που προκύπτει από τη δαιμόνια πένα του, επέλεξε η ομάδα να δώσει σάρκα και οστά στους ήρωες του με το έργο ΄΄Άκρως σΑΡΚΑΣΤικόν ΄΄

Ήρωες αγαπημένοι, αναγνωρίσιμοι, χιλιοδιαβασμένοι, βασανισμένοι και μοναδικοί , που όμως κρύβουν κομμάτια όλων μας, όπως η Λουκρητία, Ο Καστράτο,ο Σπούργος, ο Άγγελος θα ζωντανέψουν τον Ιούλιο στο κινηματοθέατρο Ρόδον με στόχο το γέλιο .

Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Κώστας Κατσουλάκης

Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση: Μάνος Σάββενας,

Στίχοι τραγουδιών :Βαλέριος Λινάρδος

Κοστούμια: Κώστας Κατσουλάκης

Σκηνικά: Ανδρομάχη Μπατζούκη

Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασίλης Λόγγος – Ματίνα Κουγκρά

Μακιγιάζ: Ελένη Γιαννά

Παίρνουν μέρος οι: Ρούλα Βασιλοπούλου, Νικήτας Κατσουράκης, Χρυσούλα Κόζα, Μίσσυ Κώστα, Βαλέριος Λεινάρδος, Βασίλης Λόγγος, Ανδρομάχη Μπατζούκη, Νεκταρία Νομικού, Βάσω Ντελλάκη,  Σταύρος Παπαθεοδώρου, Καθολική Περνάρη, Βάσια Πασσάλη, Μαρία Σαραντώνη, Κατερίνα Τουβρά, Νικόλ  Τσακίρη, Πόπη Τσουρουνάκη, Κώστας Χαρτοφύλλης .

SHARE
RELATED POSTS
Βασίλης Α. Υψηλάντης : «Θέτω όλες τις δυνάμεις, τη γνώση και την εμπειρία μου για την προκοπή και ανάπτυξη των νησιών μας».
Απάντηση του Δήμου Ρόδου σε σχετικό επικριτικό δημοσίευμα εφημερίδας για τους ΑμΕΑ
Φώτης Χατζηδιάκος κατά των επιτηδείων: “Ο νέος φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων και το «ξεπούλημα» δημάρχων και δημοτικής περιουσίας!”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.