Το σχόλιο της ημέρας

Μακάριοι και ανύποπτοι πορευόμαστε προς το χάος, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

 

Πάνος Μπιτσαξής

Πολύ συζήτηση άνοιξε η κυβέρνηση για τη δωρεάν διάθεση του εμβολίου. Χωρίς να το υποτιμώ το θέμα είναι τριτεύον προς το παρόν. «Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε».

Το τι κάνουμε τώρα είναι το ζητούμενο. Και επ’ αυτού η κυβέρνηση συσκέπτεται ατελείωτα, αλλά δε δείχνει ούτε να καταλήγει, ούτε να προλαβαίνει και, δυστυχώς, ούτε καν να προειδοποιεί για τα ενδεχόμενα. Οι ειδικοί , ατομικά ο καθένας, προειδοποιούν. Υπενθυμίζω όμως ότι δεν εκλέξαμε Πρωθυπουργό τον κ.Σίψα αλλά τον κ.Μητσοτάκη.

Το χειρότερο λάθος είναι να επιμένεις μετά πάθους στο προηγούμενο λάθος. Με τον άστοχο τρόπο που άνοιξε ο τουρισμός και τις θριαμβικές τυμπανοκρουσίες , πέραν του τιμήματος σε ζωές, το δημοσιονομικό κόστος θα υπερβεί κατα πολλές φορές το άμεσο όφελος από τη χλωμή τουριστική δραστηριότητα. Γι’ αυτό επινοήθηκε η μυθοπλασία ότι ο η διάδοση του ιού δεν οφείλεται στο άνοιγμα των συνόρων. Λες και δεν υπάρχουν σε αυτή τη χώρα νοήμονες.

Και τι να κάνουμε; Κλείστε τα μάτια και τ ‘ αυτιά και προχωρήστε σε ό,τι απαιτείται για να ξεκινήσουμε την 1η Οκτωβρίου χωρίς επιδημία η έστω με πλήρη ύφεση της διασποράς του ιού.

Ανησυχώ ότι πορευόμαστε μακάριοι και ανύποπτοι προς το χάος.

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Πειράζει που γελά με την κρίση η Αρβελέρ;, του Γιάννη Σιδέρη
Δισέλιδη η προπαγάνδα…, του Γιώργου Αρκουλή
Το σχόλιο της ημέρας: …”την τρίτη ημέρα κατά τας Γραφάς…”, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.