ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Μήνυμα του Υποψήφιου Δημάρχου Ρόδου κου Δημήτρη Κρητικού

Spread the love

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

 Αγαπητοί συμπατριώτες,

Σε λίγες ώρες μία νέα χρονιά θα ανατείλει για τον τόπο μας, τη Ρόδο μας. Μία χρονιά που όσο δύσκολη κι αν φαντάζει, εμπεριέχει την προσδοκία του καινούργιου και παράλληλα την ελπίδα για καλύτερες μέρες, για ένα νησί που το αξίζει!

Με το βλέμμα λοιπόν στραμμένο σε ένα καλύτερο αύριο, όλοι μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αν το πιστέψουμε. Μαζί θα αναζητήσουμε την ελπίδα, μαζί θα επιστρατεύσουμε δυνάμεις, μαζί θα ανοίξουμε νέους δρόμους και μαζί θα αντιστρέψουμε καθετί αρνητικό, για να κάνουμε τη Ρόδο και πάλι πρωτοπόρα.

Το 2019 θα είναι χρονιά σημαντικών αποφάσεων για τους πολίτες, που θα κληθούν να επιλέξουν εκείνους οι οποίοι θα ενσαρκώσουν τα όνειρα και τις προσδοκίες τους, και θα φέρουν την ανανέωση και την αλλαγή.

Ας γυρίσουμε λοιπόν σελίδα, με πυξίδα την υπευθυνότητα, την αλληλεγγύη, τη συνεργασία, τις νέες ιδέες και προτάσεις, μα πάνω από όλα την αγάπη για το συνάνθρωπο, γιατί το όραμά μας, το όραμα της παράταξης «Ρόδος Αξιών» είναι η προσφορά δίχως κομματικές αγκυλώσεις και κηδεμονίες.

Πολίτες, εργαζόμενοι στο δήμο, δημοτική αρχή και παρατάξεις ας γίνουμε ένα, ας γίνουμε μια γροθιά, και ας δουλέψουμε μαζί για την ευημερία του τόπου μας, αξιοποιώντας κάθε ικανότητα, και κάθε ιδέα που θα συμβάλει στην ανάπτυξή του.

Η νέα χρονιά ας μας φέρει πιο κοντά στην ικανοποίηση των επιθυμιών και των ονείρων μας!

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών» 

 Δημήτρης  Γ.  Κρητικός

 Ιατρός    Πνευμονολόγος

Υποψ. Δήμαρχος Ροδίων

SHARE
RELATED POSTS
Μήνυμα του Θανάση Μπαράκα για την 7η Ιουλίου 2019: “Είμαστε το μέλλον”
Θέατρο: Οι Δούλες κι οι υπόδουλοι, του Μάνου Στεφανίδη
Νέα πρόσκληση στον κο Καμπουράκη απ’το Δήμαρχο κο Χατζηδιάκο για ανοιχτό διάλογο-Ηχηρή απουσία και απαξίωση από τον Αντώνη Καμπουράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.