Αθλητικά/Αθλητισμό

Κάτω τα χέρια από τον Δώνη , του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Ετήσια συνδρομή: 150 ευρώ Paradise SPA & GYM (εντός Ξενοδοχείου Amilia Mare-Paradise, 4ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας) Xαμάμ, τζακούζι, σάουνα, οργανωμένο γυμναστήριο, pilates, brazilian boost, strong zumba, bodypump . Τηλ: 22410-62481 & 22414-01519

 

Επειδή στην Ελλάδα κινδυνεύει όποιος τολμήσει να θίξει κάποια «απαγορευμένα» πράγματα (εν προκειμένω αυτά που προκύπτουν στο άθλιο επαγγελματικό ποδόσφαιρο), θεωρείται βέβαιο πως αυτοί που υποτίθεται ότι κόπτονται για την δικαιοσύνη του συστήματος, πιθανώς θα σηκώσουν βαρύ πέλεκυ στον «σβέρκο» του ΕΛΛΗΝΑ προπονητή του Παναθηναϊκού Γιώργου Δώνη. Ο οποίος, διαπιστώνοντας ότι η ομάδα του ισοφαρίστηκε από πέναλτι που:

 Πρώτον, όσες φορές και αν έβλεπες την φάση δεν μπορούσες να στοιχειοθετήσεις άποψη για την παράβαση,

Δεύτερον, η ποινή δόθηκε σαφέστατα εκτός του χρόνου των πέντε λεπτών που είχε ορίσει ένας ημιάγνωστος διαιτητής από ασήμαντη, ποδοσφαιρικά, χώρα της  Ευρώπης.

Ο Δώνης, σαφώς εν θερμώ, μίλησε για «συμμορία» στο ποδόσφαιρο, αναφέροντας διάφορα επιχειρήματα στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τις αδικίες της σφυρίχτρας σε βάρος της ομάδας του εφέτος. Είχε δίκιο. Για το οποίο τώρα ίσως τιμωρηθεί αυστηρά, επειδή γράφηκε στο φ.α. ότι «έσμπρωξε τον διαιτητή»!! Αστεία πράγματα, όταν σε ανάλογες περιπτώσεις (κατά το παρελθόν) με άλλα πρόσωπα, απλά ο «έ νοχος» είχε γλιστρήσει και έπεσε πάνω στον «άρχοντα» του αγώνα, ζητώντας του συγγνώμη, επειδή σκόνταψε!!!

Το μοναδικό λάθος του Δώνη, ήταν που υπερασπίστηκε με πάθος το αφεντικό του (λες και ο ηγέτης της Λ. Ποσειδώνος και Δημ. Φαληρέως γωνία στερείται φωνής…) και ότι ζήτησε, στο πλαίσιο των δηλώσεών του, από τους «δημοσιογράφους του Παναθηναϊκού» (όπως επισήμανε) να βοηθούν τους παίκτες και να μην κάνουν σκληρή κριτική. Κάτι που σαφέστατα (πρέπει να) ενοχλεί τους λεγόμενους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, οι οποίοι, αν θέλουν να θεωρούνται δημοσιογράφοι, οφείλουν χωρίς φόβο, να κρίνουν ανεπηρέαστοι το αντικείμενο που υπηρετούν.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης (της επιτροπής ποινών της διοργανώτριας).

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Γιατί κρύφτηκε ο κύριος Σταύρος;, του Γιώργου Αρκουλή
Θέλει προσοχή αυτό το “άθλημα”, του Γιώργου Αρκουλή
Ένας πρώην με κύρος!, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.