Αθλητικά/Αθλητισμό

Λέτε να δικαιωθεί ο κ. Φαν’ τ Σιπ;, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Αναρωτιέται κάποιος αν είχε κάποιο σοβαρό νόημα η τοποθέτηση του Ολλανδού ομοσπονδιακού Φαν’ τ Σιπ (προχθές) ότι η Ελλάδα θα πάρει την πρώτη θέση στην Λιγκ Γ’ στην οποία έχει υποβιβαστεί ένεκα… αγωνιστικής χρεοκοπίας. Ιδού που… αρχίζει να δικαιώνεται αυτό το ομορφόπαιδο ως προς την βαθμοσυλλογή, αφού δεν ηττηθήκαμε στην Σλοβενία και νικήσαμε χθες στην Πρίστινα την ομάδα του Κοσόβου, στο γκολ, αλλά νικήσαμε!

Το αν θα καταφέρει ο εν λόγω προπονητής να δώσει δείγματα γραφής ικανοποιητικής ανάπτυξης και θεαματικού περιεχομένου, ως τώρα δεν φάνηκε και πολύ φοβάμαι πως θ’ αργήσουμε να το δούμε, καθώς η νέα φουρνιά παικτών στερείται κάποιου  σταρ, που θα μπορούσε να προσφέρει το κάτι παραπάνω.

Κατά τα άλλα, ας περιμένουμε τον τρίτο αγώνα –αυτή τη φορά εντός έδρας- με αντίπαλο την ουραγό Μολδαβία μήπως και η πριν από 16 χρόνια πρωταθλήτρια Ευρώπης, μπορέσει να δείξει πως είναι ικανή να ξαναφέρει –κάποια στιγμή- το χαμόγελο στους Έλληνες φιλάθλους, που από ταπείνωση έχουν χορτάσει, μετά την εποχή Ρεχάγκελ και Σάντος.. Πολύ ωραίο το γκολ του Μήτσου Σιόβα αλλά εκείνο του μαχητή Λημνιού. Μέτριος σε γενικές γραμμές ο ντεφορμέ (;) τερματοφύλακας Μπάρκας, με μία λάθος έξοδο στο πρώτο μέρος που δύσκολα συγχωρείται σε εθνική ομάδα.

Στο μεταξύ, η Γερμανία για δεύτερη φορά έμεινε στην ισοπαλία και αν δεν τα καταφέρει τώρα στο Κίεβο, μπορεί να την δούμε στην ουρά του κορυφαίου ομίλου. Την ώρα που οι «υπό ανάπτυξη» βίκινγκς των Νήσων Φερόε, έχουν ήδη δύο νίκες και εντυπωσιάζουν.

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Θρύλος πάει το παραμύθι…, του Γιώργου Αρκουλή
Η μπάλα τιμωρεί τους αριστοκράτες, του Γιώργου Αρκουλή
Γ. Κλοπ: Σπουδαίος, δημοφιλής, αξιόπιστος!, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.