Ανοιχτή πόρτα

Η αιωνιότητα του Κρίσνα, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

•Δεν πήρε μαζί του το Μητσοτάκη. Μεγάλη παράλειψη. Ο Ινδός Πρωθυπουργός, έχει και ηλικία, βούτηξε με σκάφανδρο στα βάθη της θάλασσας και προσευχήθηκε στην αιώνια παρουσία του Κρισνα. Αν είχε βουτήξει και ο Κυριάκος θα είχαμε επιτέλους μια πειστική εξήγηση για τη δίκη του αιώνια παρουσία στη πρωθυπουργία.Θέλημα Κρισνα και τα σκυλιά δεμένα.

•Οι Ινδοί έχουν μια ωραία παροιμία. «Μην ανησυχείτε στο τέλος όλα θα είναι καλά. Αν τώρα δεν είναι καλά είναι γιατί δεν έχει έρθει ακόμα το τελος»

•Δεν ξέρω τις επιμέρους θρησκευτικές διαιρέσεις των Κρισνα. Έχουν πολλές τάσεις. Κάποτε όμως ερχόντουσαν κάποιοι ενταύθα Κρισνα για υπόθεση θρησκευτικής ελευθερίας στο γραφείο μου.Με τα πορτοκαλοχρωμα άμφια και τον ύμνο Χαρε Κρισνα . Τρόμαζε η θυρωρός και της έλεγα μη φοβάσαι είναι ειρηνικά παιδιά.Μου έφερναν κάτι γλυκά μπαλάκια με καρύδα που πολύ μου άρεσαν. Energy balls τα έλεγαν. Τα «έκανα να» ως λιχούδης αλλά τελικά το προφιτερόλ μου έδινε περισσότερη ενέργεια. Τι τα τρως αυτά μου έλεγε ο Μπαμπης που ξέρουμε τι έχουν. Έλα ρε σαν παλιομοδιτικα κατοχικά ζαχαρωτά είναι του έλεγα. Μου εξηγούσαν ότι η κοινότητα τους είναι αγαμική ( πλην τεκνοποίησης). Ήθελαν η σεξουαλικη ενέργεια να μετασχηματίζεται σε πνευματική.Όπως και οι δικοί μας παπάδες υποθέτω. Σεξ τζιζ. Το θέμα της νομικής μάχης ήταν να μη συλλαμβάνονται όταν ήταν στους δρόμους, τραγουδώντας ,μοιράζοντας φυλλάδια με το πιστεύω τους και πουλώντας κάτι χειροτεχνήματα που τα έλεγα Τζαντζαλα. Μετά από κάποιο διάστημα φύγανε.Μαλλον δεν τσίμπαγαν οι Έλληνες με τον αιώνιο Κρισνα η άλλαξαν γνώμη για το σεξ. Δεν έμαθα τι έγινε.

SHARE
RELATED POSTS
Βιέννη: «Ραψωδία μοναδικότητας», της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Μπορεί να πραγματοποιηθεί  ο Αγιασμός των Υδάτων και η ανάδυση του Τιμίου Σταυρού σε ανοικτή Θάλασσα για ένα ελπιδοφόρο 2021;, της Ελένης Καραγιάννη
Ισότητα εν όπλοις;, του Γιάννη Πανούση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.