Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στην Πολιτική

Η αισθητική θα σώσει τον κόσμο, του Αλέξανδρου Μπέμπη

Spread the love

Άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τα λεγόμενα των πολιτικών αρχηγών στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής, ας σταθούμε μόνο στην αισθητική. Άλλωστε είτε μας αρέσει είτε όχι στην εποχή της εικόνας ζούμε. Ο κ.Τσίπρας θλιβερό κακέκτυπο του Ανδρέα Παπανδρέου. (Πονηρούλης όμως. Αν φορούσε ζιβάγκο θα ομολογούσε ότι είναι παλιομοδίτης). Ο κ.Μητσοτάκης θλιβερός τριτοκλασάτος ηθοποιός, θλιβερού τριτοκλασάτου σκηνοθέτη. (Όσες πρόβες και αν κάνει μπροστά στον καθρέφτη δεν φτάνουν. Το παιδί ”δεν το ‘χει”). Η κ.Γεννηματά θλιβερό απομεινάρι ένδοξου παρελθόντος. (Αν ζούσε ο Νικολαΐδης θα μας έλεγε αν θα περνούσε το κάστινγκ στο ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ).  Ο κ.Μιχαλολιάκος θλιβερός άνευ επεξηγήσεων. Ο κ.Λεβέντης θλιβερός υστερικός συνταξιούχος συνοικιακού καφενείου. (Θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει τους παππούδες του Μάπετ σώου ,αλλά εκείνοι τουλάχιστον ήταν απολαυστικοί. Ζοχαδιαζόταν με χιούμορ).  Οι μόνοι που έβγαλαν αξιοπρεπή εικόνα, ήταν οι κ.κ. Θεοδωράκης και Κουτσούμπας.
Είπαμε,άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε. Και κάτι για το προεδρείο της Βουλής. Ο κ.Νικήτας Κακλαμάνης έδειξε ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός να συμμαζεύει του άτακτους ταραχοποιούς βουλευτές . (Όχι ότι έχω πρόβλημα με τους άτακτους ταραχοποιούς γενικώς. Απλά με ενοχλούν όταν είναι στημένοι. Γενικώς).
Τον κ.Βούτση τον έχουν γραμμένο και για τους υπόλοιπους αντιπροέδρους δεν υπάρχουν στοιχεία, διότι όταν προεδρεύουν αυτοί η αίθουσα είναι άδεια. Τέλος, πολύ θα ήθελα να μάθω τις εντυπώσεις των νέων παιδιών από ”τα άνω δυτικά θεωρεία”, που κάθε φορά η Βουλή των Ελλήνων τα ”καλωσορίζει” με αυτή την εικόνα.

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Γκοφρέτα στα τέσσερα, του Κωστή Α. Μακρή
Η δικαίωση που δεν έρχεται, της Τζίνας Δαβιλά
Ερώτηση στην Κομισιόν για την παραγγελία πλωτών φραγμάτων από την ελληνική κυβέρνηση, του Κώστα Αρβανίτη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.