Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ευχές για την έλευση του 2021 από τον Μανώλη Γλυνό και τη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”

Spread the love

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

Σε μια ημέρα ή αν θέλετε σε λίγες  ώρες αποχαιρετούμε το 2020. Αφήνουμε πίσω μας μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, για όλους τους Έλληνες για όλους τους κατοίκους  των νησιών του Νοτίου Αιγαίου. Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά που στιγματίστηκε από δυσάρεστα γεγονότα και κυρίως  την πανδημία, που οδήγησε χιλιάδες πολίτες στις ΜΕΘ να δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Άλλοι κέρδισαν και  άλλοι  έχασαν  και δεν είναι μαζί μας.

Αφήνουμε πίσω μας πλέον  κάθε τι στενάχωρο και  κάθε τι κακό, που προέκυψε το 2020 και προχωρούμε στο μέλλον. Προχωρούμε στο 2021 με δύναμη, αισιοδοξία και ελπίδα για όλα τα καλά που έχουμε μπροστά μας. Και δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να παλέψουμε για να έρθουν στο Νότιο Αιγαίο καλύτερες ημέρες για όλους.

Από το 2020 πήραμε μαζί μας μόνο την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη βοήθεια προς τους συμπολίτες μας και την αγάπη μας για τον τόπο μας.

Το νέο εμβόλιο, δεν σηματοδοτεί το τέλος της ταλαιπωρίας που υφιστάμεθα αλλά την αρχή του τέλους της.

Για την επιτυχία στον τομέα της υγείας αλλά και για όσα ο τόπος μας, τα  Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες χρειάζονται, πρέπει να δώσουμε μάχες,  έχοντας απεριόριστη  αντοχή αλλά και επιμονή, για τον τελικό στόχο που είναι η ευημερία των  νησιών μας

Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλους τους νησιώτες !

Μανώλης Γλυνός

Οδοντίατρος, Επικεφαλής της Παράταξης Συμμαχία Ν.Αιγαίου του Περιφερειακού Συμβουλίου

SHARE
RELATED POSTS
Η [άγνωστη] πρωτιά του Πανεπιστημίου Αιγαίου και η Σχολή Τουρισμού στη Χίο, της Τζίνας Δαβιλά
Οι μεγάλοι ζωγράφοι του αιώνα από τη Ρόδο στο ίδρυμα Θεοχαράκη στην Αθήνα-Φωτογραφίες από τα εγκαίνια
Ρόδος & Ρομά: η λύση 30 χρόνια μετά: μετεγκατάσταση και αξιοποίηση προγραμμάτων κοινωνικοποίησή τους από τον Δήμο Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.