Βιβλίο Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ρόδος: Βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου της Δήμητρας Παπαναστασοπούλου “Όταν σωπαίνει το φως…”

Spread the love

Το τελευταίο βιβλίο της συνεργάτιδας του iPorta.gr Δήμητρας Παπαναστασοπούλου “Όταν σωπαίνει το Φως”, κυκλοφορεί από την”Άνεμος Εκδοτική” και θα παρουσιαστεί στη Ρόδο στις 25 Απριλίου 2018.

Στη φωτογραφία με τον ένα εκδότη εκ των δυο, κο Νικόλα Τελλίδη

«…Είχα καιρό να ενθουσιαστώ με βιβλίο και τούτο το κατάφερε για πλήθος λόγων: επειδή είναι εποχής, επειδή απόλαυσα την ανάγνωση από την πρώτη αράδα ως την τελευταία λέξη, γιατί περιέχει πολλή Τέχνη και δη ζωγραφική, γιατί προσφέρει ιδιαίτερο χρώμα, ανατροπές και εκπλήξεις, όλες εκείνες τις όμορφες και μοναδικές λέξεις της Δήμητρας… επειδή διαθέτει νεύρο, γρήγορη ιστόρηση… διότι μου προκάλεσε απανωτά σοκ κι επειδή αν δεν ήταν σύγχρονο μυθιστόρημα θα ήταν αρχαία ελληνική τραγωδία.

Το βιβλίο διαθέτει πλήθος συναισθημάτων από την υπέρτατη ευτυχία ως την μέγιστη ανθρώπινη δυστυχία αγγίζοντας χορδές άκρατης βίας και φρίκης όπως και απέραντης γαλήνης ή τρυφερότητας και αφορά μια συγκλονιστική ιστορία. Θα γοητευτείτε και θα ανατριχιάσετε, θα λατρέψετε και θα μισήσετε, θα ταξιδέψετε, θα μαγευτείτε».

Βιβλιοκριτικός Τζένη Κουκίδου

 

SHARE
RELATED POSTS
Κόντρα στην ΕΕΤΑΔ ο Δημαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Προχωρά σε αναβάθμιση των ακινήτων του Δημοσίου για την αισθητική της Ρόδου
Μνημείο Νοσοκομείου Ρόδου: τα 5 θύματα του πληρώματος του ΕΚΑΒ του 2002
“Είμαστε στο πλευρό της Τζίνας Δαβιλά”- Η ανακοίνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για την ενέργεια του Περιφερειάρχη Γ.Χατζημάρκου περί αυτόφωρης σύλληψης της δημοσιογράφου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.