Αθλητικά/Αθλητισμό

ΕΠΟ: το αλαλούμ συνεχίζεται…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

& PANE DI CAPO ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Catering-Συνέδρια-Γάμοι-Βαπτίσεις-Εκδηλώσεις

Απ.Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στ.Διαγόρας)-Ρόδου-Λίνδου (ΙΚΑ)-Λεωφ.Κρεμαστής-Πηγές Καλλιθέας (Μάϊος-Οκτώβριος)

Σεβαστή η αδυναμία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ξάνθης να δώσει το πρώτο ματς μπαράζ για παραμονή (ή υποβιβασμό) στην σούπερ λιγκ, λόγω κρούσματος κορονοϊού. ‘Αλλωστε τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μεγάλε Χαρδαλιά!) το συνιστούν και αν δεν με απατά η μνήμη, ορίζουν καραντίνα δύο εβδομάδων! Τώρα, αν η ομάδα της Θράκης έκρινε ότι της αρκούσαν 48 ώρες είναι άλλου εφημέριου ευαγγέλιο!

Ωστόσο, το να αναβληθεί για δύο 24ωρα ο κρίσιμος αγώνας στο γήπεδο της Ξάνθης, ιδού που δημιούργησε τεράστια προβλήματα και δικαιολογημένα παράπονα στους φουκαράδες ποδοσφαιριστές (και λοιπούς της αποστολής) του Απόλλωνα. Οι οποίοι έφτασαν ΟΔΙΚΩΣ στην Καβάλα και εκεί πληροφορήθηκαν ότι ο αγώνας αναβλήθηκε. Φυσικά επέστρεψαν με το ίδιο πούλμαν στην Ριζούπολη, από όπου σε λίγες ώρες θα ξαναφύγουν για τον ίδιο προορισμό. Αν αυτό δεν είναι τρελό (έως ηλίθιο), τότε τι άλλο;

Φυσικά, ο υπεύθυνος έχει και τίτλο και «μπάρμπα στην Σιόν». Ονομάζεται ΕΠΟ –ίσως η πλέον ανίκανη αθλητική Ομοσπονδία σήμερα στην χώρα- στην οποία οι Απολλωνιστές χρεώνουν ΔΙΚΑΙΩΣ το πρόβλημά τους. Εννοείται πως όλα θα είχαν αποφευχθεί αν το διπλό μπαράζ είχε πραγματοποιηθεί εγκαίρως –δηλαδή τέλη Ιουλίου- και όχι με προγραμματισμό του κοπανιστού αέρα (που ιδού έφερε τον ιό!)

Κατά την γνώμη μου, όποια κατάληξη και αν έχει αυτή η- θλιβερής απόφασης της ΕΠΟ- ιστορία, καμία από τις δύο ΠΑΕ δεν θα μείνει ευχαριστημένη. Ούτε ο Απόλλωνας, που έδειξε εξαιρετικά μεγάλα αποθέματα υπομονής και ψυχραιμίας (εκτός από το τεράστιο έξοδο που δαπανήθηκε) , ούτε η ακριτική Ξάνθη, τα στελέχη της οποίας (Πανόπουλος, Καραγεωργίου κλπ.) είχαν αρχίσει από ημέρες το «τροπάριο» της «κλάψας», οπλισμένοι με… εθνικά επιχειρήματα που δεν στέκουν στον χώρο του επαγγελματικού (και σαφώς αμαρτωλού εν Ελλάδι) ποδοσφαίρου.

Καμαρώστε την (την ΕΠΟ). Την τρέμει ακόμη και ο πολύς Ελ. Αυγενάκης, για τον οποίο –προφανώς ένεκα έλλειψης ικανοποιητικού έργου- ακούγεται πως σύντομα θα αναβαπτιστεί –με ‘υψηλότερη’ καρέκλα- από τον Κυριάκο!

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Η … «πολεμική αρετή» των ελλήνων, πάει Μουντιάλ!, του Γιάννη Σιδέρη
Όταν η αλητεία αναβαθμίζεται σε αθωότητα… , του Γιώργου Αρκουλή
Αργεντινή: «σαν αόρατος θίασος»…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.