Πόρτα στον Πολιτισμό

Εκδήλωση για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Αρκαλοχώρι την Κυριακή 4 Σεπτ. με Φαραντούρη και Μητσιά- είσοδος ελεύθερη

Spread the love

Ο Βασίλης Χατζηϊακώβου είναι εκδότης του οίκου “Παρουσία”

 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Η ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ* ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.Τεράστιο ευχαριστώ στην αγαπημένη μου φίλη και κορυφαία δημιουργό Φωτεινή-FIVI- Κοκολάκη.

Βασίλης Χατζηϊακώβου

ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

“Μεγάλο αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη – Συναυλία με την Μαρία Φαραντούρη και τον Μανόλη Μητσιά. Οι εκδηλώσεις, που γίνονται ένα χρόνο μετά την απώλεια του μεγάλου δημιουργού και τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την περιοχή θα έχουν ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες, καθώς συνδιοργανώνονται από την Περιφέρεια Κρήτης, την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου και τον Δήμο Μίνωα Πεδιάδος. Οι δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες, η Μαρία Φαραντούρη και ο Μανόλης Μητσιάς, οι οποίοι έχουν σφραγίσει με τις αυθεντικές ερμηνείες τους τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, θα έχουμε την τιμή να τα παρουσιάσουν στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής σε μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί. στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 20:30 (ώρα προσέλευσης στις 19:00). Το αφιέρωμα παρουσιάζει ο Βασίλης Χατζηιακώβου.”

“Πολιτισμός

Εκδηλώσεις

Αρκαλοχώρι: Μεγάλο αφιέρωμα στον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη την Κυριακή

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022, 8:30 μμ, ανοιχτό δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου

Το μουσικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη είναι πηγή έμπνευσης για κινητοποίηση, άλληλεγγύη και αγωνιστική διάθεση σε κάθε νέο ξεκίνημα, καθώς ο Μίκης Θεοδωράκης είναι διαχρονικό σύμβολο θάρρους και αγωνιστικότητας

Στο πλαίσιο του προγράμματος ανάδειξης και διάδοσης του έργου του Μίκη Θεοδωράκη, με τίτλο «Η Πνευματική και Μουσική δωρεά του Μίκη Θεοδωράκη στον Ελληνικό Λαό», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης θα οργανωθεί πολυεπίπεδο αφιέρωμα στον Μεγάλο Μουσικοσυνθέτη της χώρας για να τιμηθεί η μουσική δημιουργία και η δημόσια παρουσία του στον τόπο.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελαροπούλου.

Δυο εμβληματικές φωνές, η Μαρία Φαραντούρη και ο Μανώλης Μητσιάς, οι οποίοι έχουν σφραγίσει με τις αυθεντικές ερμηνείες τους τα τραγούδια του, θα έχουμε την τιμή να μας τα παρουσιάσουν σε μια μεγαλειώδη συναυλία στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 20:30 (ώρα προσέλευσης στις 19:00). Το αφιέρωμα παρουσιάζει ο Βασίλης Χατζηιακώβου.

Είσοδος ελεύθερη”

* Ι.Μ.Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου

SHARE
RELATED POSTS
Ο κύριος Μόραλης και τα κορίτσια του είναι πάλι εδώ, του Μάνου Στεφανίδη
Στο χώρο τέχνης «Εκτός» της Αθήνας η νέα έκθεση της χαράκτριας Ευστρατίας Ι. Μαχαιρίδη από 5 Μαρτίου
Δημήτρης Μυταράς: “Τι είναι Τέχνη;” κι ένα σχόλιο του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.