Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πρόσωπα - Αφιερώματα

Δεν μας λέτε κ. Χατζημάρκο για τις αμοιβές των εθελοντών-συνεργατών που σας “λιβανίζουν”; Πάρτε το απόφαση: εγώ δεν “μαντρώνομαι”, της Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

Και αφού έχει βουίξει το πανελλήνιο για τους «φωτογραφικούς διαγωνισμούς» του φωτισμού LED που ανάθεσε ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κος Γιώργος Χατζημάρκος σε δικούς του προϋπολογισμού 4,5 εκ. ευρώ, αφού έλαβε την ακυρωτική απόφαση, αφού αναμένεται και η εισαγγελική έρευνα για τον ακυρωμένο διαγωνισμό και αφού τηρεί σιγή ιχθύος και περί άλλων τυρβάζει – σαν τον Τούρκο γείτονά του που κάνει σαματά για να κερδίσει ό,τι δεν του ανήκει – ο κύριος Χατζημάρκος  μετά τα διπλά εξώδικα του Αυγούστου του 2017 και την δικαστική αγωγή της 30ης Ιανουαρίου 2018 εναντίον μου που θα λάβει χώρα στη Ρόδο στις 20 Σεπτεμβρίου 2018, της οποίας το δικόγραφο είναι γενναιόδωρα εμπλουτισμένο με ασταθείς κατηγορίες, αβάσιμες και ανακριβείς, ας πάρει απόφαση ότι δεν είναι σε θέση να με φοβίσει και να μου κλείσει το στόμα ούτε με αγωγές, ούτε με τις αποζημειώσεις που ζητεί, ούτε με τα καλοπληρωμένα υποχείριά του. Και αφού κατανοήσει ότι δεν μπορεί να με βάλει στο μαντρί του για να τον κανακεύω, ας μας απαντήσει στα εξής: 

Γιατί αρνείται να εγκρίνει τα χρήματα που ζητεί ο Δήμος Ρόδου για τον ευπρεπισμό του Ροδινιού , που υπενθυμίζω δεν τα έφερε από τον πατέρα του, δεν είναι κόπος των προσωπικών του εργασιών- αλήθεια …τι επαγγέλλεται ο κος Χατζημάρκος; – αλλά είναι κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν σε προγράμματα του ΕΣΠΑ,

…ενώ την ίδια στιγμή …

εγκρίνει αφειδώς και γενναιόδωρα δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τούς συνεργάτες του, την ώρα που οι ίδιοι επιμένουν ότι είναι εθελοντές συνεργάτες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου . Ας ξεκινήσουμε με τον κύριο Γιάννη Μηνά, που ως «λιβανιστήρι» του εργοδότη του Γιώργου Χατζημάρκου έχει ξεπεράσει σε αμοιβή τις 100.000 ευρώ.  Παραθέτω στοιχεία από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ – να’ναι καλά ο Γιώργος Παπανδρέου που το υλοποίησε- και αφήνω στους νοήμονες αναγνώστες μας να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Ωραία τακτική κε Περιφερειάρχα! Και εις ανώτερα. Και μην ξεχνιόμαστε… οι δυο μας ραντεβού στα δικαστήρια. Εκτός αν νομίζετε, σεις κι οι δικηγόροι σας, ότι μπορείτε να εξαγοράσετε με τα εκατομμύρια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΕΣΠΑ και τις συνειδήσεις των δικαστών. Για να δούμε… ποιος την φτέρη έσειε και ποιος κακό του κεφαλιού του έκανε… Ποιος από τους δυο μας είναι ο λαγός; Και ποιος θα γίνει λαγός;

Καλή σας περίσκεψη!

Ακολουθούν από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ λίγες εικόνες με τις αμοιβές του εθελοντή- συνεργάτη του Περιφερειάρχη της ΠΝΑι Γιώργου Χατζημάρκου, κου Γιάννη Μηνά. Για όσους διαθέτουν περισσότερο χρόνο ας κάνουν την προσωπική τους  έρευνα με το ΑΦΜ του εθελοντή -συνεργάτη του Γιώργου Χατζημάρκου. Και μια ακόμη φωτογραφία με τα πληρωμένα ψευδή προφιλ των συνεργατών του.

Τζίνα Δαβιλά

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.   

The article expresses the views of the author      

iPorta.gr 

 

SHARE
RELATED POSTS
Παρών ο Δήμαρχος Ρόδου Φ.Χατζηδιάκος: “Οδός Καμείρου: έπεσε το τοιχίο, έτοιμοι για τη δημιουργία τρίτης εισόδου στην πόλη”
Στον εορτασμό του Πανορμίτη Σύμης ο υπ.Περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός:” Η Εκκλησία αποτελεί σημείο αναφοράς της ενότητας του Ελληνικού λαού”
Άκου σύμβουλε…, του Σπύρου Ντασιώτη
1 Comment
  • Chris
    25 Μαρτίου 2018 at 10:24

    Αγρίεψε η Τζίνα ή έτσι νομίζω? (Ευτυχώς πρόλαβα και έφυγα!!!)

    Χ.Μαν.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.