Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Αγαπητέ κε Περιφερειάρχα, κ. Γ. Χατζημάρκο, ραντεβού… στα γουναράδικα, της Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχα Ν. Αιγαίου,

Αγαπητέ κ. Γιώργο Χατζημάρκο,

Έλαβα την δικαστική σας αγωγή σήμερα 30 Ιανουαρίου 2018, ημέρα που γιορτάζονται οι Τρεις Ιεράρχες. Αναρωτιέμαι τι μεσολάβησε και καθυστερήσατε τόσο καιρό να την στείλετε [Αύγουστος 2017 ήταν όταν με απειλούσατε μέσω εξωδίκων ότι αν δεν συμμορφωνόμουν στις … υποδείξεις σας, θα μου κάνατε αγωγή].

Εν πάση περιπτώσει…

Κατά το σύνηθες στοιχείο του iPorta.gr κι εμένα προσωπικά, θα δημοσιοποιήσουμε και την 27σέλιδη δικαστική αγωγή σας εναντίον μου, αφήνοντας τους αναγνώστες μας και φυσικά τους πολίτες που διαβιούν και ψηφίζουν στη Ρόδο και σε όλο το Νότιο Αιγαιο, να βγάλουν τα προσωπικά τους συμπεράσματα.

Για να είναι ακόμα πιο σαφές το πεδίο κριτικής, για σας και για μένα, παραπέμπω στις προηγούμενες δύο εξωδικαστικές σας δηλώσεις που συνοδεύουν τα άρθρα μου «Ο δημόσιος διάλογος δεν διεξάγεται με εξώδικα κ. Χατζημάρκο» και «Άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε, από τον Άννα στον Καϊάφα και η δήλωση μετανοίας κατ’υπόδειξη του Περιφερειάρχη Γ.Χατζημάρκου»

Συνεπώς…

Εσείς, εγώ και οι δικηγόροι μας… ραντεβού στα γουναράδικα.

Τζίνα Δαβιλά

Διεύθυνση του iPorta.gr

Ακολουθεί έκθεση εικόνων με την δικαστική αγωγή του κ. Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου:

 

SHARE
RELATED POSTS
Ο Τempora…, του Γιάννη Πανούση
Ένας καλύτερος κόσμος ξημερώνει, του Δρ Παναγιώτη Ιακωβή
kxhc_jghl.jpg
Kι άλλη βράβευση για το “Ροδίων Παιδεία” σε ραδιοφωνικά μονοπάτια: «Το σχολείο που ζήσαμε – Το σχολείο που ονειρευόμαστε»

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.