Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στην Πολιτική

Δήμαρχος Πεντέλης κος Δημήτρης Στεργίου: “Ο απαραίτητος Φάκελος Αυτοδημουργίας, της Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

Τζίνα Δαβιλά

 

«Μόνο όσοι διαθέτουν τον «Φάκελο της Αυτοδημιουργίας» μπορούν να πάνε την Πατρίδα μας μπροστά. Χωρίς τον φάκελο αυτό η πόλη μας, η χώρα μας είναι καταδικασμένη στη μετριότητα. Μόνο οι άνθρωποι που έχουν πάθος, αγάπη, πείσμα, όραμα, σεβασμό, γνώση είναι ικανοί για να πράξουν το καλύτερο. Εύχομαι να έχουμε όλοι το λαχείο της Υγείας για να είμαστε γεροί για να δημιουργήσουμε ό,τι ονειρευτήκαμε και ό,τι πρέπει για την Πατρίδα μας και τους ανθρώπους της».

Δήμαρχος Πεντέλης κος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στην κοπή πίτας του Συλλόγου των Πελοποννησίων του Δήμου Μελισσίων στις 2 Φεβρουαρίου 2019.

Φάκελος Αυτοδημιουργίας σημαίνει Φάκελος Αυτοσεβασμού.

Ο Δήμαρχος «Στρατηγός» όπως τον αποκαλούν οι κάτοικοι του Δήμου Πεντέλης – λόγω της προτέρας επαγγελματικής του πορείας ως Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς ο οποίος αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Συνταγματάρχη για να ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση – από την επόμενη ημέρα των εκλογών εφάρμοσε κάτι που δεν έχω ακούσει να το έχει εφαρμόσει άλλος Δήμαρχος ανά την Ελλάδα: καλεί κάθε Σάββατο τους συμπολίτες του στο Δημαρχείο Πεντέλης σε ανοιχτή πολιτική συζήτηση για ένα δίωρο και εν συνεχεία ακολουθεί καφές ή ελαφρύ γεύμα με όσους το επιθυμούν σε κάποιο χώρο εστίασης και με την συμβολική συνδρομή των 5 ευρώ έκαστου.   Είναι ο ίδιος Δήμαρχος που στην φωτιά του 2018 στο Μάτι έδωσε μαθήματα στρατηγικής και αποτελεσματικότητας όσον αφορά στο Δήμο του. Είναι το ίδιο πρόσωπο που καθημερινά ελέγχει από τα ξημερώματα όλους τους δρόμους  της πόλης ευθύνης του για να διαπιστώσει αν όλα λειτουργούν σωστά.

Καλή συνέχεια, κύριε Δήμαρχε, στο σπουδαίο έργο σας.

Διαβάστε και ακούστε εδώ  τη συνέντευξη του κου Στεργίου-Καψάλη

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ένα απέραντο φυτικό και ζωικό βασίλειο στην «καρδιά» της Αθήνας, του Δημήτρη Κατσούλα
Σκισμένα Λάστιχα! (Αλληγορικός τίτλος), του Μάνου Στεφανίδη
Γρανάζια της μεγαμηχανής, του Ηλία Καραβόλια 

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.