Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

“Ασχοληθείτε με τους παρόντες, αγνοείστε τους απόντες” το δηκτικό σχόλιο του κου Χατζηδιάκου που επικρότησαν οι κκ Καρίκης, Κρητικός, Πότσος-Ο ανοιχτός διάλογος των 4 υποψηφίων Δημάρχων Ρόδου

Spread the love

“Τους παρόντες θα βλέπετε, τους απόντες θα τους αγνοείτε”. Με αυτή την φράση τοποθετήθηκε εξ αρχής ο Δήμαρχος Ρόδου και εκ νέου υποψήφιος κος Φώτης Χατζηδιάκος αναφερόμενος στην ανάγνωση της επιστολής του απόντος και για πρώτη φορά υποψηφίου Δημάρχου Ρόδου κου Αντώνη Καμπουράκη ο οποίος αρνήθηκε της πρόσκλησης από τον Σύλλογο Περιβάλλοντος Νήσου Ρόδου και τον κο Δημήτρη Γρηγοριάδη για ανοιχτό debate των υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο της Ρόδου σε θέματα Περιβάλλοντος, Αειφορίας, Πολιτισμού, Ανάπτυξης, Καθημερινότητας, Μ.Πόλης.

Οι υποψήφιοι που επέδειξαν πνεύμα θάρρους, ευθύτητας, σεβασμού στους θεσμούς της Δημοκρατίας και Ισονομίας συμμετέχοντας στον ανοιχτό διάλογο ήταν οι κκ:  Φώτης Χατζηδιάκος, Δήμαρχος Ρόδου και επικεφαλής της  παράταξης “Ρόδος Δύναμη Πολιτών”, ο Στράτος Καρίκης, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. με την παράταξη “Νέα Μέρα-Ροδίων Όραμα”, ο Δημήτρης Κρητικός, για πρώτη φορά υποψήφιος με την παράταξη “Ρόδος Αξιών” και ο Τάκης Πότσος, επικεφαλής της παράταξης του Δ.Σ. “Λαϊκή Συσπείρωση”. Τις ερωτήσεις έθεσαν οι κκ Κώστας Σαμιωτάκης, Ελευθερία Πελλού, Μαρία Μπακαρή, Χαράλαμπος Μαστροδημήτρης, Ρένα Βενιανάκη. Ακολουθεί όλη η συζήτηση από τις 3 Μαΐου 2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου 6-9μμ.

Βίντεο: Αλέξανδρος Λουΐζίδης για λογαριασμό του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου

SHARE
RELATED POSTS
Βαρουφάκης: Στόχος μια νέα συμφωνία εντός Ευρωζώνης
Μη μου πρήζετε τα ούμπαλα, του Κωστή Α. Μακρή
“Storms & Witches” at Mar a Lago!- «Καταιγίδες και Μάγισσες» στο Μαρ α Λάγκο!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.