Αθλητικά/Αθλητισμό

Από τις ρεζέρβες της Βαγιαδολίδ…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

 

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Ποδοσφαιριστή που ανήκει στην μικρής κατηγορίας ισπανική ομάδα Βαγιαδολίδ, με καταγωγή κάπου από χώρα της Βόρειας Αφρικής (την λεγόμενη και Μπαρμπαριά!) ανακοίνωσε ως δανεικό ο Παναθηναϊκός και μάλιστα με μάλλον εντυπωσιακό τρόπο. Φοβάμαι πως είναι πολύ ‘απελπισμένος’ ο Γιάννης Αλαφούζος ώστε να προχωράει σε  τέτοιου είδους κινήσεις, διότι απλά στο βιογραφικό αυτού του νέου ποδοσφαιριστή αναγράφεται ότι δεν αγωνιζόταν τον τελευταίο καιρό. Άρα δεν τον χρειαζόταν η ομάδα του! Βέβαια δεν συνεχίζω διότι αυτός ο νέος παίκτης μπορεί ν’ αποδειχτεί σούπερ και ν’ αποτελέσει αφετηρία ανάκαμψης της ιστορικής ομάδας που από την αρχή του τουρνουά μπαίνει στο γήπεδο και δεν γνωρίζει αν θα καταφέρει να νικήσει, λόγω αδυναμιών.

Κατά τα άλλα, το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο παραμένει πτωχό και μάλιστα σε υψηλό βαθμό. Παρατηρούσα τον προφανώς εξελίξιμο αμυντικό χαφ του Ολυμπιακού Μπουχαλάκη να αγωνίζεται απέναντι σε κατώτερους αντιπάλους χαφ στο γήπεδο Λαμίας και αναρωτιόμουν αν θα καταφέρει να στερεώσει καριέρα επιπέδου ή θα έχει την τύχη του Σιόβα και τόσων άλλων αμυντικών του «Θρύλου», διότι είναι αυστηρά μονοπόδαρος, λίγο άτεχνος και αρκετά υψηλόσωμος για τον ρόλο του στο τερέν. Παράλληλα, είδα ότι του είχαν εμπιστευτεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας. Μα πότε πρόλαβε να γίνει αρχηγός ο Μπουχαλάκης; Είναι ένα ερώτημα εύλογο, δεν βρίσκετε;

Με την ευκαιρία, να αποχαιρετίσω τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού για κάπου δέκα χρόνια τις δεκαετίες του 1950-60 Ηλία Ρωσσίδη που «έφυγε» πρόσφατα πλήρης ημερών. Αυτός ήταν ΑΡΧΗΓΟΣ, κι’ ας ανεβοκατέβαινε καθημερινά  τις ξύλινες κολώνες της ΔΕΗ με την ιδιότητα του εργάτη, για να βγάλει το μεροκάματο!

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ορισμός της ατιμωρησίας!, του Γιώργου Αρκουλή
Γελοία τακτική…, του Γιώργου Αρκουλή
Ο Μέσι πέρασε μπροστά…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.