Ανοιχτή πόρτα

Έχει ο καιρός γυρίσματα!…, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou

Spread the love

Ο Γιώργος Σαράφογλου είναι σκιτσογράφος-γελοιογράφος και επιχειρηματίας. Διαβιεί στην Νέα Υόρκη. George Sarafoglou is a political cartoonist and businessman. He lives in New York City.

Επι τη ευκαιρία της εκλογής του Κυριάκου Πιερρακάκου στην προεδρία του Γιούρογκρουπ προχθές ας θυμηθούμε μέσω σκίτσων της εποχής 2010-15 τον ρόλο που έπαιξε αυτός ο οργανισμός κατά την διάρκεια της οικονομικής μας κρίσης.

Απο Γιούρογκρουπ σε «ΓιούροΓΚΟΥΠ» και συνεδρίες όπου οι Ευρωπαίοι είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά μ’ εμάς!

Σήμερα κατέβασαν αυτά τα χέρια και ψήφισαν Ελλάδα!…και δεν χρειαζόμαστε μιζέρια η οποία σε εμάς τους Έλληνες πολλές φορές περισσεύει!

Screenshot

SHARE
RELATED POSTS
Κωστής Σαββιδάκης: “Συγχωρούμε τα πάντα, εκτός από την βλακεία- είναι επικίνδυνη”, της Τζίνας Δαβιλά
Πόρτα Ανοιχτή, Σκέψη Ανοιχτή: Άνθρωπος των άκρων, του Κωστή Α. Μακρή
Η Νοηματοδοσία της Επετείου για τα 200 χρόνια από το 1821, του Δρ Παναγιώτη Ιακωβή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.