Ανοιχτή πόρτα

Έχει ο καιρός γυρίσματα!…, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou

Spread the love

Ο Γιώργος Σαράφογλου είναι σκιτσογράφος-γελοιογράφος και επιχειρηματίας. Διαβιεί στην Νέα Υόρκη. George Sarafoglou is a political cartoonist and businessman. He lives in New York City.

Επι τη ευκαιρία της εκλογής του Κυριάκου Πιερρακάκου στην προεδρία του Γιούρογκρουπ προχθές ας θυμηθούμε μέσω σκίτσων της εποχής 2010-15 τον ρόλο που έπαιξε αυτός ο οργανισμός κατά την διάρκεια της οικονομικής μας κρίσης.

Απο Γιούρογκρουπ σε «ΓιούροΓΚΟΥΠ» και συνεδρίες όπου οι Ευρωπαίοι είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά μ’ εμάς!

Σήμερα κατέβασαν αυτά τα χέρια και ψήφισαν Ελλάδα!…και δεν χρειαζόμαστε μιζέρια η οποία σε εμάς τους Έλληνες πολλές φορές περισσεύει!

Screenshot

SHARE
RELATED POSTS
Ρεαλισμός ή εθνική αυτοκτονία η συνεκμετάλλευση με την Τουρκία των ενεργειακών μας πόρων στο Αιγαίο και την Ανατ. Μεσόγειο ;, του Αντγου (εα) Θεόκλητου Ρουσάκη
Trump’s “Biden Blame Game”! – Τραμπ:”Για όλα φταίει ο Μπάιντεν”!, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou
Πρόεδροι και “πρόεδροι”! (Presidents and “presidents)!, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.