Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Τρίτη – Πέμπτη μακαρόνια…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

Προβλέψιμο –με τόσες υποδείξεις προς ‘ναυτιλομένους’- ήταν να προκύψει και οδηγία κουλτούρας και αυτό δεν είναι κακό. Βγήκε μια κυρία ειδική του θέματος χθες στο δελτίο ειδήσεων (Χατζηνικολάου) και προέτρεψε τους πολίτες, τώρα που μένουν προληπτικά  στο σπίτι, να ψάξουν στο Διαδίκτυο και να βρουν θεατρικές παραστάσεις ποιότητας –από Κουν έως Εθνικό κλπ- ώστε να ανακαλύψουν την πραγματική πνευματική τροφή. Σύμφωνοι. Και μόλις το 5% όσων την άκουσαν υπακούσουν στην εν λόγω υπόδειξη, κέρδος θα είναι (εις βάρος ίσως κάθε ανόητου τηλεοπτικού σόου ή μπλα μπλα, ή παιγνίων μέσω των γνωστών εταιριών τζόγου, που οδηγούν σε οικονομική εξόντωση…).

Με μια μικρή ένσταση. Να μη γίνει θεσμός αυτές τις ζόρικες μέρες ο καταιγισμός οδηγιών διότι υπάρχει κίνδυνος να μπερδευτούμε. Σκέψου –τώρα με τη μιζέρια στα ράφια των σούπερ μάρκετ- να βγει κάποιος ειδικός και να προτείνει σε όλους μας:

«Τρίτη-Πέμπτη μακαρόνια».

ΥΓ: Λεπτομέρειες στο σκαμπρόζικο (δηλαδή λούμπεν) λαϊκό τραγουδάκι που ερμηνεύει ασίκικα ο Αγάθωνας με την μεγάλη Μαριώ!

  GREEK RESTAURANT – NEW YORK 253-17 NORTHERN BLVD

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

  The article expresses the views of the author  

 iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Αστέρι και Δέντρο, του Χρήστου Χωμενίδη
Τα κρέμασα τα τρίγωνα…, του Δημήτρη Κατσούλα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.