Το σχόλιο της ημέρας

Τον μπουμπούνισε , του Πάνου Μπιτσαξή

Ο Πάνος Μπιτσαξής είναι ποινικολόγος και συγγραφέας του αυτοβιογραφικού-ιστορικού βιβλίου “΄Οταν το μέλλον έπαιζε κρυφτό..”

Αν είναι έτσι όπως το διάβασα το πράγμα έχει ως εξής. Ληστής εισήλθε στο σπίτι υπερήλικης κυρίας ,87 ετών,την ώρα που κοιμόταν.Ξύπνησε τρομαγμένη.Της είχε ξανασυμβεί.Πήρε αεροβόλο το οποίο είχε δίπλα της, σκέψου πως περνούσε, και τον μπουμπουνισε όπως είπε. Ο δράστης τραυματίστηκε και συνελήφθη.

Κατα της γηραιάς κυρίας σχηματίστηκε άμεσα δικογραφία με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης καθ υπέρβαση των ορίων της νόμιμης άμυνας.

Κάκιστα έπραξε η κυρία. Έπρεπε να περιμένει να τη δέσει ,να τη φιμώσει ,να τη χτυπήσει να πάρει τη λεία του και να διαφύγει ανενόχλητος.

Ένα πρωτόκολλο θεμιτης αυτοάμυνας ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ είναι αδύνατο να το σκεφτούν οι φωστήρες του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Προέχει η ασφάλεια του ληστή, βιαστή, δολοφόνου.

Τώρα η κυρία πρέπει να προσλάβει καλό δικηγόρο. Να κάνει υπόμνημα να εξετάσει μάρτυρες να δώσει εξηγήσεις ελπίζοντας σε απαλλακτικό βούλευμα κάποια στιγμή εντός του 2022.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
«Σε αμφισβητώ», του Κωστή Α.Μακρή
94 χρόνια μετά το Χίτλερ, του Κωστή Α. Μακρή
Πατριαρχείο, Ελπιδοφόρος και “Σπίτι της Τουρκίας” στην ΝΥ, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.