Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Συνεργασία για την εξυπηρέτηση των πολιτών είχε ο Δήμαρχος Ρόδου με φοροτεχνικούς

Spread the love

 Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συναντήθηκε σήμερα (Παρασκευή) στο Δημαρχείο με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης της Ένωσης Λογιστών και Φοροτεχνικών Ρόδου και συζήτησαν θέματα συνεργασίας με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αλέξανδρος Χούλης, αναφέρθηκε σε σειρά δράσεων της Ένωσης ενώ ο δήμαρχος μίλησε για μία Ένωση «ενεργή, παραγωγική και παρούσα στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου». Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν στη συνδιοργάνωση δράσεων που καταρτίζουν και ενημερώνουν τα μέλη της Ένωσης και τους πολίτες και αποφασίστηκε η περαιτέρω στενή συνεργασία.

Ο κ. Χατζηδιάκος, στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος της πόλεως Ρόδου Μίλτος Παγκάς, συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πλούσια επιστημονική δράση του συλλόγου και την  πρωτοβουλία τους να διαθέσουν ποσό 3.500 ευρώ προκειμένου να το παραδώσουν τις επόμενες μέρες, στο νοσοκομείο της Ρόδου για την αγορά ιατρικών μηχανημάτων και τις ανάγκες της ογκολογικής κλινικής.

Ο δήμαρχος τόνισε επιπλέον ότι η μεταφορά και εγκατάσταση υπηρεσιών του Δήμου στους δύο ορόφους του παλιού νοσοκομείου Ρόδου οι οποίοι έχουν ολοκληρωθεί, θα δημιουργήσει νέους χώρους στέγασης για Συλλόγους με δράση και έργο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν: ο αντιπρόεδρος Σάκης Τορούμογλου, η γενική γραμματέας Χρυσάνθη Ελευθεριάδη- Ροδίτη, ο ταμίας Νεκτάριος  Κασέρης και ο έφορος δημοσίων σχέσεων Σπύρος Σπυρόπουλος.

 

SHARE
RELATED POSTS
Μ.Κόνσολας: «Επικίνδυνοι και ανεπαρκείς όσοι διακινούν σενάρια περί επικινδυνότητας των νησιών μας» video
diamanti_kallithea.jpg
17/9/2017: «10 Χρόνια Σύγχρονη Καλλιθέα»-Εορταστική Εκδήλωση στο διαμάντι της Ρόδου
14632536_10153966077892844_1753843094_o.jpg
Στο ΣΔΙΤ η έκθεση και μελέτη για την ανέγερση 11 σχολείων, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.