Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Συνεργασία για την εξυπηρέτηση των πολιτών είχε ο Δήμαρχος Ρόδου με φοροτεχνικούς

 Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συναντήθηκε σήμερα (Παρασκευή) στο Δημαρχείο με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης της Ένωσης Λογιστών και Φοροτεχνικών Ρόδου και συζήτησαν θέματα συνεργασίας με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αλέξανδρος Χούλης, αναφέρθηκε σε σειρά δράσεων της Ένωσης ενώ ο δήμαρχος μίλησε για μία Ένωση «ενεργή, παραγωγική και παρούσα στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου». Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν στη συνδιοργάνωση δράσεων που καταρτίζουν και ενημερώνουν τα μέλη της Ένωσης και τους πολίτες και αποφασίστηκε η περαιτέρω στενή συνεργασία.

Ο κ. Χατζηδιάκος, στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος της πόλεως Ρόδου Μίλτος Παγκάς, συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πλούσια επιστημονική δράση του συλλόγου και την  πρωτοβουλία τους να διαθέσουν ποσό 3.500 ευρώ προκειμένου να το παραδώσουν τις επόμενες μέρες, στο νοσοκομείο της Ρόδου για την αγορά ιατρικών μηχανημάτων και τις ανάγκες της ογκολογικής κλινικής.

Ο δήμαρχος τόνισε επιπλέον ότι η μεταφορά και εγκατάσταση υπηρεσιών του Δήμου στους δύο ορόφους του παλιού νοσοκομείου Ρόδου οι οποίοι έχουν ολοκληρωθεί, θα δημιουργήσει νέους χώρους στέγασης για Συλλόγους με δράση και έργο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν: ο αντιπρόεδρος Σάκης Τορούμογλου, η γενική γραμματέας Χρυσάνθη Ελευθεριάδη- Ροδίτη, ο ταμίας Νεκτάριος  Κασέρης και ο έφορος δημοσίων σχέσεων Σπύρος Σπυρόπουλος.

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Προγράμματα γυμναστικής για ενήλικες από τον ΔΟΠΑΡ-Αναλυτικοί πίνακες γυμναστών και αθλουμένων
Δροσιά και Γεύση καλοκαιριού στα Pane di capo – Πηγές Καλλιθέας και σε 4 σημεία της Ρόδου – Εικόνες
Εκδήλωση για fake news και λογοκρισία την Παρασκευή 29 Νοε 2019 στη Ρόδο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.