Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Μανώλη Γλυνού για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Spread the love

Ο Μανώλης Γλυνός είναι Οδοντίατρος και ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

 

Ρόδος  25.10.20

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Μανώλη Γλυνού για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Ο αιφνίδιος θάνατος της Φώφης Γεννηματά μας έχει συγκλονίσει.Μια γενναία γυναίκα μια σπουδαία Δωδεκανήσια, που έδωσε με σθένος και αξιοπρέπεια τον αγώνα για τη ζωή της, μια πολιτικός με πυγμή ήθος και αποτελεσματικότητα δεν είναι πια κοντά μας.

Τα Δωδεκάνησα, η Σύμη η γενέτειρα της που τόσο αγαπούσε, θρηνούν για την απώλεια της .Έφυγε τόσο γρήγορα, ενώ είχε να δώσει τόσα πολλά στην κοινωνία και στην πολιτική.

Έφυγε μια δυνατή γυναίκα, μια ισχυρή πολιτικός που ήταν φάρος πάντα για τις γυναίκες, ένας άνθρωπος με αξίες και αρχές τις οποίες με συνέπεια και χωρίς καμία παρέκκλιση  υπηρέτησε.

Όσοι την ζήσαμε από κοντά, γνωρίζουμε για τους αγώνες της, τις θέσεις που στήριξε με συνέπεια εντός και εκτός Βουλής και για το γεγονός ότι ήταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας.Αυτοί οι αγώνες που έδωσε τόσο στην πολιτική όσο και στη ζωή ας γίνουν παρακαταθήκη για όλους μας.

Όλη η Ελλάδα πάγωσε σήμερα στο άγγελμα του θανάτου της.Η αναγνώριση και η  τιμή που δείχνουν τα μηνύματα που διαδέχονται το ένα μετά το άλλο, την είδηση του θανάτου της,  ας γίνουν παρηγοριά και στήριγμα στην οικογένεια της και ας απαλύνουν έστω και στο ελάχιστο τον πόνο της φυγής της.

Ας είναι ελαφρό το χώμα που θα τη σκεπάσει

Καλό σου ταξίδι, Πρόεδρε!

SHARE
RELATED POSTS
Φ.Χατζηδιάκος: “Στην σημερινή συνεδρίαση ο Δήμαρχος πρέπει να κάνει απολογία και όχι απολογισμό” – Ό,τι ειπώθηκε από τον τέως Δήμαρχο Ρόδου
Παρών αλλά αποχωρούντες από συζήτηση-λήψη αποφάσεων δηλώνουν Χατζηδιάκος-Κρητικός-Πότσος
fccaf35e-f616-4381-ad94-1aa0c51afc9b.jpg
Ρεκόρ συμμετοχών στον 3ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου! Φωτογραφικό υλικό

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.