Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Στράτος Καρίκης: το πρόγραμμα του για τον Τουρισμό στη Ρόδο

Το μοντέλο της τουριστικής ανάπτυξης που θέλουμε για τη Ρόδο τα επόμενα χρόνια, ανέλυσε χθες το βράδυ, παρουσία πολλών μελών και φίλων της παράταξής του, στο ξενοδοχείο Semiramis, όπου διοργάνωσε εκδήλωση για τον τουρισμό, ο επικεφαλής της «Νέας Μέρας», υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου, Στράτος Καρίκης.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Καρίκης παρουσίασε τους εννέα πυλώνες για τον τουρισμό που προτείνει η παράταξή του. Μεταξύ άλλων, είπε ότι ο ΠΡΟΤΟΥΡ έχει μετατραπεί σε πεδίο διαγκωνισμών και συγκρούσεων στο οποίο δυστυχώς πρωταγωνιστούν δύο ανθυποψήφιοι του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Δήμος θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία για να ενώσει όλες τις δυνάμεις και τους φορείς του τουρισμού σε μια ενιαία και συλλογική προσπάθεια προβολής του τουρισμού μας.

Ο νέος Φορέας Τουριστικής Προβολής που προτείνουν θα έχει τη μορφή αναπτυξιακής εταιρείας με σύγχρονη διοίκηση , επαγγελματικό σχεδιασμό , επιτυχημένη διαφήμιση , ολοκληρωμένη στρατηγική μελέτη προβολής , με αναπτυξιακό σχέδιο πενταετίας .

Ακόμη, στόχος τους είναι η Ρόδος να μετατραπεί σε home port για την κρουαζιέρα ενώ θα πρέπει να γίνουν άμεσες ενέργειες για την ανάπτυξη της.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ρόδος: Παρεμβάσεις στους πεζόδρομους της πόλης, λευκές διαγραμμίσεις πεζών – Εικόνες
Savoir Vivre και οι γερασμένοι, του Άρη Μαραγκόπουλου
Πενήντα χρόνια επισκέπτης της Ρόδου ο ποιητής του ορατορίου του Πολιούχου Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, Δημήτρης Ι.Μπρούχος

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.