Αθλητικά/Αθλητισμό Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Στη Ρόδο η διοργάνωση του Final Four του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών. Ανοίγει τις πύλες του το Κλειστό της Καλλιθέας.

Spread the love

Με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Βόλεϊ Ανδρών (Ε.Ο.Π.Ε) συναντήθηκε στο δημαρχείο ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και συζήτησαν οργανωτικά θέματα για τη διεξαγωγή στη Ρόδο στις 20 και 21 Απριλίου της μεγάλης διοργάνωσης για το Final Four του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών.

Ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο το οποίο με τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής για την αύξηση της χωρητικότητάς του κατέστη δυνατό να φιλοξενεί διοργανώσεις αντίστοιχου βεληνεκούς.

Σημειώνεται ότι τα καθίσματα αυξήθηκαν κατά 400 με αποτέλεσμα το Κλειστό Φαληρακίου με χωρητικότητα πλέον 1300 καθήμενων θεατών να αποτελεί κόσμημα όχι μόνο για το νησί της Ρόδου, αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Στέφανου Κυριαζή και του Διευθυντή Ομοσπονδίας Βόλεϊ Περικλή Μπακοδήμου προκειμένου να συζητηθούν οργανωτικά θέματα για την άρτια διοργάνωση τόσο σε αθλητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο φιλοξενίας αθλητικών παραγόντων, δημοσιογράφων, τεχνικών αλλά και φιλάθλων.

Στο Final Four συμμετέχουν ο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ο Ηρακλής και ο ΠΑΟΚ ομάδες διεθνούς κύρους και οι αγώνες θα καλυφθούν ζωντανά από την ΕΡΤ. 

Η συμμετοχή του Δήμου και του ΔΟΠΑΡ στη διοργάνωση του Φάιναλ Φορ εγκρίθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο δήμαρχος Ρόδου ζήτησε από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ να επισπευτούν όλες οι διαδικασίες για να ολοκληρωθεί ο φάκελος αδειοδότησης του Κλειστού για τη διοργάνωση. Στη συνέχεια επικοινώνησε και με τον διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για να συζητήσουν για τις απαραίτητες εγκρίσεις που πρέπει να δοθούν. 

Σε δηλώσεις του ο κος. Χατζηδιάκος «πλέον, το Κλειστό, που έμενε αναξιοποίητο, μετά τις παρεμβάσεις της παρούσας δημοτικής αρχής, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την τέλεση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Θέλουμε και μπορούμε να φιλοξενούμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα που θα τοποθετούν το νησί στο επίκεντρο του διεθνούς αθλητικού ενδιαφέροντος».

 

SHARE
RELATED POSTS
«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν…», του Φώτη Χατζηδιάκου, τ. Δημάρχου Ρόδου
Φώτης Χατζηδιάκος: Οι “επισκέπτες” ήρθαν ανενόχλητοι στην Ρόδο
Στη Ρόδο ο Γιώργος Α.Παπανδρέου: “Πρέπει να επανακτήσουμε τη σχέση μας με την κοινωνία”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.