Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Φ.Χατζηδιάκος: “Εικονική πραγματικότητα είναι οι σκαλωσιές και οι εργολαβίες; Εμείς δεν βάλαμε τα ΜΜΕ στο παιχνίδι για να προωθήσουν το έργο μας”. Το καυστικό σχόλιο του Δημάρχου Ρόδου στην εσπερίδα για την Μ.Π.

Spread the love

 

Εικονική πραγματικότητα είναι οι σκαλωσιές  στο Δημαρχείο;

Εικονική πραγματικότητα είναι οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια που φτιάχνονται;

Εικονική πραγματικότητα είναι η οδός Ιπποτών στη Μεσαιωνική Πόλη που επισκευάζεται;

Όταν είχαμε προσκαλέσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κος Προκόπη Παυλόπουλο για να του δώσουμε το κλειδί της Πόλης και να παρουσιάσουμε την αναστήλωση του Παναγίου Τάφου στο Παλάτι, πήγαινα μπροστά με το τζιπ και ακολουθούσε ο κος Πρόεδρος. Σε μια άτυπη λακκούβα από αυτές που συναντούσαμε στην Ιπποτών ο καφές που κρατούσα έπεσε στο πουκάμισο μ ου. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι αυτό πρέπει να διορθωθεί. Και βλέπετε τα έργα . Αυτοί που μιλούν για εικονική πραγματικότητα, ας περπατήσουν την πόλη και το νησί που ουσιαστικά δεν γνωρίζουν σε πρώτη φάση και μετά τα ξαναλέμε».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος κατά τον χαιρετισμό του στην Εσπερίδα για την Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου στις 27 Φεβρουαρίου 2019, στο Κατάλυμα της Ισπανίας και με αφορμή τα δελτία τύπου που απέστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Αντώνης Καμπουράκης μετά τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το 2018 που έγινε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, όπου ο κος Καμπουράκης χαρακτηρίζει τον κο Χατζηδιάκο “απερχόμενος δήμαρχο που παρουσιάζει μια εικονική πραγματικότητα”. Εδώ τα τεκταινόμενα. Αξίζει να τονιστεί ότι κατά τον απολογισμό του ο κος Χατζηδιάκος με έμφαση είπε ότι η Δημοτική Αρχή  με στιβαρή διαχείριση υλοποίησε έργο, χωρίς την επικοινωνιακή πολιτική των ΜΜΕ. Να σημειωθεί ότι 1η Μαρτίου 2019, ο κος Χατζηδιάκος στη 1 μμ θα κάνει περιπατητική ξενάγηση στα ΜΜΕ  ξεκινώντας από την Πλατεία Δημαρχείου και καταλήγοντας στην Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου.

Για το iPorta.gr: Τζίνα Δαβιλά

SHARE
RELATED POSTS
Για την Charlie Hebdo, του Κωστή Α. Μακρή
16417_10203171159420463_3261188934224471284_n.jpg
Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία: Γιορτάζουμε, της Κικής Τσακίρη
Άλλα λόγια ν ’αγαπιόμαστε από το υπουργείο υγείας για το Νοσοκομείο Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.