Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ρόδος: από τους “δολοφόνους χαρακτήρων” στην απόφαση της Δικαιοσύνης – Αθώοι Μαχαιρίδης, Χατζηδιάκος, Κουσουρνάς

Spread the love

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ Ν.ΔΩΔ/ΣΟΥ:

« Η ομόφωνη αθώωση του πρώην περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μαχαιρίδη, και των πρώην δημάρχων Ρόδου του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουσουρνά και Φώτη Χατζηδιάκου, για την πλημμύρα του 2013, και αφού πλέον παρήλθε το χρονικό διάστημα που ορίζεται από το νόμο για την έφεση κατά αυτής, βάζει οριστικό τέλος με τον πλέον εμφατικό τρόπο στην οκταετή δικαστική τους περιπέτεια όπως και στην σκευωρία που εξυπηρέτησε αποκλειστικά και μόνο προπαγανδιστικές τακτικές και πολιτικές σκοπιμότητες της ΝΔ.

Η δικαιοσύνη με την απόφασή της να τους απαλλάξει από τις ανυπόστατες κατηγορίες αποκατέστησε την εις βάρος τους αδικία, τη ψευδολογία, τη λασπολογία και τη συνεχή,κατά τογνωστό δόγμα του υπουργού Προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας Γκαίμπελς, συκοφαντία, «όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται». Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, μοναδική σε όλη την Ελλάδα, η δικαιοσύνη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με την ομόφωνη απόφαση για την αθώωση των Γιάννη Μαχαιρίδη, Στάθη Κουσουρνά και Φώτη Χατζηδιάκου.

Απαιτήθηκαν τόνοι «λάσπης» και δύο θητείες για την κατασκευή της νέας γέφυρας Κρεμαστής. Γι’ αυτό το λόγο και λαμβάνοντας υπόψιν τις συγκυρίες, θα ήταν πιο φρόνιμο οι πρόωροι πανηγυρισμοί και οι αχρείαστες φιέστες να απουσίαζαν από το πρόγραμμα των εγκαινίων από τον Περιφερειάρχη, Γ. Χατζημάρκο, και τον Υπουργό, Μ. Βορίδη.

Οι «δολοφόνοι χαρακτήρων» και οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούν για να πετύχουν τον σκοπό τους, που δεν δίστασαν να «εργαλειοποιήσουν» ακόμα και την απώλεια τεσσάρων συμπολιτών μας για να επιτύχουν τον στόχο τους, απέτυχαν παταγωδώς. Δυστυχώς για εκείνους και ευτυχώς για την κοινωνία, ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα».


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
1759_o-744x558.jpg
Με τρία νέα μετάλλια η σχολή SHOTOKAN KARATE του Βαγγέλη Νικηταρή
Δριμύ κατηγορώ “Συμμαχίας Ν.Αιγαίου”: “4 μήνες πριν τις εκλογές ο Γ.Χατζημάρκος επιχειρεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια”
6a9f3c5b527689d699d694b9128c2c94_XL.jpg
Είναι ωραίο να γεννιέσαι στις 17 Νοέμβρη!, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.