Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Βασιλική Αγγελάκου: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για νέους στόχους και υλοποιήσιμα οράματα”

Spread the love

“Μια εξαιρετική καλλιτέχνης, πολύτιμη συνεργάτιδα με βαθειά γνώση και γνήσια αγάπη για τα θέματα πολιτισμού. Μια γυναίκα που με τη φωτεινή της παρουσία και την ακούραστη ενασχόληση με τα κοινά πρόλαβε να επιδείξει σημαντικό έργο κατά την επιτυχημένη θητεία της στη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου. Συνεχίζουμε μαζί και στην επόμενη θητεία για να κάνουμε τη Ρόδο μας ένα παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού.

Βασιλική Αγγελάκου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Δεν είμαι πολιτικός όμως πιστεύω πως η πολιτική έχει δύο όψεις. Αν την προσεγγίσεις προσδοκώντας οφέλη είναι θλίψη άγχος και δυστυχία. Αν την προσεγγίσεις με γνώμονα τη προσφορά στο σύνολο είναι χαρά και ευεξία . Δουλειά μου είναι ο πολιτισμός . Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στο κάδρο του πολιτισμού και αυτή θα υπηρετήσω. Με χαρά λοιπόν αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου να είμαι και πάλι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη παράταξη Ρόδος δύναμη πολιτών. Είμαι βέβαιη ότι με την επανεκλογή μας θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2014 συμπληρώνοντας το με μεγαλύτερους στόχους και οράματα έχοντας στη φαρέτρα μας την πείρα της διαδρομής και της γνώσης που αποκτήσαμε. Προχωράμε δυνατά με μεγαλύτερη δύναμη θέληση και μαζικότητα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους στις προηγούμενες εκλογές και εκλέχτηκα Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου και να τους πω επίσης ότι η συνέπεια μου είναι δεδομένη. Όνειρο μου είναι η Ρόδος να γίνει κέντρο πολιτισμού αξιοποιώντας το καλλιτεχνικό δυναμικό που υπάρχει στο νησί μας».

Με εκτίμηση,

Βασιλική Αγγελάκου

▸Βιογραφικό

Η Βασιλική (Βάσω) Αγγελάκου γεννήθηκε στη Ρόδο στις 4 Δεκεμβρίου του 1979 και σπούδασε θέατρο στην Ανωτέρα σχολή δραματικής τέχνης “Ιάκώβος Καμπανέλλης” .
#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #VasoAgelakou

 

SHARE
RELATED POSTS
Φιλαναγνωσία, βιβλιοφιλία, βιβλιομανία και άλλες διαστροφές, του Κωστή Α. Μακρή
Ν.Κοτζιάς για τις απόρρητες δαπάνες: “Να δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα εφαρμόσει για τα λοιπά Υπουργεία ό,τι εφάρμοσε το ΥΠΕΞ”-Καταπέλτης ο τ.Υπ.Εξωτερικών
Αριστερό χαλιφάτο;, του Γιάννη Πανούση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.