Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Προς Α.Καμπουράκη: “Βγήκατε από τη “γυάλα” και μας αποκαλείτε “ιθαγενείς”. Κρίνετε εξ ιδίων τ’αλλότρια”-Σκληρή απάντηση από την παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών”

Spread the love

Ο χαρακτηρισμός των Ροδιτών ως «ιθαγενών» αποτελεί την προσωπική σας άποψη κε Καμπουράκη. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.

Σε απάντηση της δήθεν σκληρής ανακοίνωσης σας, σας καθιστούμε για άλλη μια φορά σαφές ότι οι εριστικές και κενές περιεχομένου δηλώσεις σας, χωρίς συγκεκριμένες και σαφείς προτάσεις δεν μπορούν να αποτελέσουν έδαφος πολιτικής αντιπαράθεσης.

Σε μια προσπάθεια να σας ενημερώσουμε (μολονότι βέβαια ουδέποτε ενδιαφερθήκατε να ενημερωθείτε), σας αναφέραμε μέρος των δράσεων και των αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Εάν δυσκολεύεστε να τις καταλάβετε αυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Εάν όμως θέλετε πράγματι να “σώσετε” αυτόν τον τόπο, όπως συνεχώς διατείνεστε, θα ήταν προτιμότερο να διατυπώσετε ρεαλιστικές προτάσεις επί πραγματικών ζητημάτων και όχι να εκμηδενίζετε την προσπάθεια, τις δράσεις και τα έργα μας, με μοναδική αντιπρόταση τα όνειρα σας… και λόγια του αέρα.

Το ότι αποφασίσατε ξαφνικά την προηγούμενη Πέμπτη να φωτογραφηθείτε στο Λιμάνι της Ρόδου, βγαίνοντας από την «γυάλα» και την «απομόνωση» του 20ου ορόφου, συνοδεία τριών λιμουζίνων, δεν αναιρεί το γεγονός ότι και ως πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων, ουδέποτε δείξατε ενδιαφέρον ή έστω επισκεφθήκατε το Λιμάνι της πόλης μας.

Όσον αφοράτον απαράδεκτο χαρακτηρισμό των Ροδιτών ως «ιθαγενών» που εσείς ο ίδιος αποδώσατε, μην μας εμπλέκετε με τις προσωπικές σας απόψεις, τις οποίες εμείς καταδικάζουμε.

Τέλος δεν σας επιτρέπουμε να αναφέρεστε στο ύφος και το ήθος της παράταξής μας το οποίο γνωρίζει όλος ο Ροδιακός λαός. Φροντίστε να ελέγξετε το ύφος το ήθος, τα έργα και τις ημέρες των μελών της δικής σας παράταξης…


Προηγήθηκε:

Αντώνης Καμπουράκης: Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης “Με Δύναμη για τη Ρόδο”, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 Αν η απερχόμενη Δημοτική Αρχή είναι ευτυχής με την κατάσταση στο λιμάνι της Ρόδου, με γεια της και χαρά της. Η κοινωνία του νησιού μας έχει διαφορετική άποψη κι αυτή ακριβώς ανέδειξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης με τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Όσοι με αλαζονεία, αμετροέπεια και ξερολισμό επιχειρούν να εξωραΐσουν την πραγματικότητα, εμφανίζοντας το μαύρο σαν άσπρο για να αυτοδικαιωθούν, απλά επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα να απαλλαγεί το νησί μας από το ύφος και το ήθος της σημερινής τοπικής διακυβέρνησης. Όσες μακροσκελείς ανακοινώσεις κι αν γράψουν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Είναι μόνον λόγια στη θέση έργων, που ασυγχώρητα δεν έγιναν.

Τα δεδομένα ωστόσο έχουν αλλάξει πλέον και είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουν και να το αποδεχθούν, όλοι αυτοί που ενώ έκλεισε ο κύκλος τους, πιστεύουν ακόμη πως έχουν να κάνουν με ιθαγενείς και μπορούν να τους ξεγελάσουν, με… χάντρες και καθρεπτάκια.     

Θα πάρουν πολύ σύντομα την απάντηση που τους αξίζει.

Κυρίως όμως ο Τόπος μας, η Ρόδος μας θα πάει μπροστά.

Εδώ τα προηγούμενα δελτία τύπου και δηλώσεις

SHARE
RELATED POSTS
Νίκη στο ΕΚ για το κίνημα κατά των εξορύξεων στις Σκουριές Χαλκιδικής, του Κώστα Αρβανίτη
Τονίζοντας την ανάγκη και το δικαίωμα των ανθρώπων για πιο ελεύθερες μέρες, του Νίκου Βασιλειάδη
niko.png
Τίποτε να μην τολμάς, του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.