Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Προαχθείς σε Αντιστράτηγος & Επιτελάρχης στο ΓΕΣ τοποθετείται ο Δκτης της 95 ΑΔΤΕ κ.Νικόλαος Φλάρης

Spread the love
  • 264
    Shares

 

Προαγόμενος σε Αντιστράτηγος και ως Επιτελάρχης στο ΓΕΣ τοποθετείται ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ κ. Νικόλαος Φλάρης σύμφωνα με τις κρίσεις του ΚΥΣΕΑ για τους Ανώτατους Αξιωματικούς που από χθες συνεδριάζει. Καταδρομέας και βατραχάνθρωπος, ο Αντιστράτηγος Φλάρης ως Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Ρόδου κράτησε απολύτως ισορροπημένη επικοινωνιακή σχέση με τα πολιτικά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, δίνοντας το βάρος στην αξιοποίηση εξωπολιτικών προσώπων ως χορηγών για να υλοποιήσει δράσεις που  έκρινε απαραίτητο ότι έπρεπε να γίνουν πιστεύοντας ακράδαντα ότι η προσφορά  εκλεκτών ανθρώπων στις τοπικές κοινωνίες είναι η μεγαλύτερη και η πιο συγκινητική δύναμη. Προσφάτως στις 29 Φεβρουαρίου 2020 ανοικοδομήθηκε το Ιερό Ναΰδριο της Παναγιάς της Νικοποιού στις εγκαταστάσεις της Μεραρχίας Ρόδου αποκλειστικά με την αρωγή χορηγών . ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. 

Ο κ. Φλάρης ανέλαβε τα καθήκοντα Διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ στις 14 Μαρτίου 2019.

Το iPorta.gr εύχεται ολόψυχα στον Αντιστράτηγο κ.Φλάρη Υγεία, Δύναμη και Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, Υγεία και Χαρά στην οικογένειά του.

  • 264
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018 ξεκινά στα Μαριτσά Ρόδου-5 & 6 Μαΐου -Ποιοι Ρόδιοι οδηγοί συμμετέχουν
Απάντηση σε Γιάννη Φλεβάρη από “Συμμαχία Ν.Αιγαίου”: “Καλύτερα μια “συμμαχία των ντροπαλών”, παρά μια συμμορία των ξεδιάντροπων”-Και τα δυο δελτία τύπου
Η κ. Μαίρη Μοσχή, η επί τιμής Πρόξενος της Αυστρίας στη Δωδεκάνησο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.