Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Προαχθείς σε Αντιστράτηγος & Επιτελάρχης στο ΓΕΣ τοποθετείται ο Δκτης της 95 ΑΔΤΕ κ.Νικόλαος Φλάρης

 

Προαγόμενος σε Αντιστράτηγος και ως Επιτελάρχης στο ΓΕΣ τοποθετείται ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ κ. Νικόλαος Φλάρης σύμφωνα με τις κρίσεις του ΚΥΣΕΑ για τους Ανώτατους Αξιωματικούς που από χθες συνεδριάζει. Καταδρομέας και βατραχάνθρωπος, ο Αντιστράτηγος Φλάρης ως Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Ρόδου κράτησε απολύτως ισορροπημένη επικοινωνιακή σχέση με τα πολιτικά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, δίνοντας το βάρος στην αξιοποίηση εξωπολιτικών προσώπων ως χορηγών για να υλοποιήσει δράσεις που  έκρινε απαραίτητο ότι έπρεπε να γίνουν πιστεύοντας ακράδαντα ότι η προσφορά  εκλεκτών ανθρώπων στις τοπικές κοινωνίες είναι η μεγαλύτερη και η πιο συγκινητική δύναμη. Προσφάτως στις 29 Φεβρουαρίου 2020 ανοικοδομήθηκε το Ιερό Ναΰδριο της Παναγιάς της Νικοποιού στις εγκαταστάσεις της Μεραρχίας Ρόδου αποκλειστικά με την αρωγή χορηγών . ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. 

Ο κ. Φλάρης ανέλαβε τα καθήκοντα Διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ στις 14 Μαρτίου 2019.

Το iPorta.gr εύχεται ολόψυχα στον Αντιστράτηγο κ.Φλάρη Υγεία, Δύναμη και Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, Υγεία και Χαρά στην οικογένειά του.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Κοινή αποχή από τις συνεδριάσεις του δήμου Ρόδου των παρατάξεων των κκ Χατζηδιάκου & Κρητικού
Ρόδος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021-Συντονιστής η κα Αλίκη Μοσχή
Το μήνυμα του τ.Αντιπρύτανη Παν/μιου Αιγαίου Δρ Σπύρου Συρόπουλου για την Ελένη Τοπαλούδη-Πού βρίσκεται η υπόθεση της δολοφονίας στη Ρόδο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.