Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Προαχθείς σε Αντιστράτηγος & Επιτελάρχης στο ΓΕΣ τοποθετείται ο Δκτης της 95 ΑΔΤΕ κ.Νικόλαος Φλάρης

Spread the love

 

Προαγόμενος σε Αντιστράτηγος και ως Επιτελάρχης στο ΓΕΣ τοποθετείται ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ κ. Νικόλαος Φλάρης σύμφωνα με τις κρίσεις του ΚΥΣΕΑ για τους Ανώτατους Αξιωματικούς που από χθες συνεδριάζει. Καταδρομέας και βατραχάνθρωπος, ο Αντιστράτηγος Φλάρης ως Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Ρόδου κράτησε απολύτως ισορροπημένη επικοινωνιακή σχέση με τα πολιτικά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, δίνοντας το βάρος στην αξιοποίηση εξωπολιτικών προσώπων ως χορηγών για να υλοποιήσει δράσεις που  έκρινε απαραίτητο ότι έπρεπε να γίνουν πιστεύοντας ακράδαντα ότι η προσφορά  εκλεκτών ανθρώπων στις τοπικές κοινωνίες είναι η μεγαλύτερη και η πιο συγκινητική δύναμη. Προσφάτως στις 29 Φεβρουαρίου 2020 ανοικοδομήθηκε το Ιερό Ναΰδριο της Παναγιάς της Νικοποιού στις εγκαταστάσεις της Μεραρχίας Ρόδου αποκλειστικά με την αρωγή χορηγών . ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. 

Ο κ. Φλάρης ανέλαβε τα καθήκοντα Διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ στις 14 Μαρτίου 2019.

Το iPorta.gr εύχεται ολόψυχα στον Αντιστράτηγο κ.Φλάρη Υγεία, Δύναμη και Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, Υγεία και Χαρά στην οικογένειά του.

SHARE
RELATED POSTS
Συλλογή “Παναγιώτης Ιωαννίδης”: τα αυθεντικά Iznik σε διαδρομή έξι αιώνων, της Τζίνας Δαβιλά
Η ευημερία δεν αφορά τους κυβερνώντες, του Μηνά Λυριστή
“Σκοπιμότητες Χατζημάρκου και ΚΟΙΝΣΕΠ Υγείας: κανονικά δεν εμπλέκονται κε Θωμά Σωτρίλλη”- Δριμύ κατηγορώ από την “Συμμαχία Ν.Αιγαίου” για εκμετάλλευση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.