ΕΥ ΖΗΝ

Ο Ουρανός στον Ταύρο. Πολλά SOS, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

Ο Ουρανός στον Ταύρο.Πολλά SOS

Ήδη, από τις προηγούμενες εβδομάδες, αισθανόμαστε όλοι την πιεστική όψη τετραγώνου Ουρανού – Άρη, η οποία θα είναι παρατεταμένη καθώς ο Άρης θα «κολλήσει» στον Υδροχόο, λόγω της στάσης του και, στη συνέχεια, λόγω της ανάδρομης πορείας του ενώ ο Ουρανός την επόμενη εβδομάδα περνάει στον Ταύρο. Τις τελευταίες ημέρες νιώθουμε στο πετσί μας αυτό το τετράγωνο καθώς οι όψεις του Άρη πάντα εκδηλώνουν τα γεγονότα τους πρόωρα.

Βάσει των προλεγομένων, η σημαντικότερη όψη της εβδομάδας –προάγγελος όλων όσων έρχονται- είναι η σύνοδος του Ουρανού και του Ερμή και το τετράγωνό τους με τον Άρη που πραγματοποιείται με ακρίβεια το Σάββατο. Προσοχή, προσοχή! Προσοχή όταν οδηγούμε, όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα εργαλεία ή μηχανήματα. Προσοχή στα ξεσπάσματά μας. Ο κίνδυνος να δημιουργηθούν τριγμοί ή και ρήξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες είναι μεγάλος καθώς η συγκεκριμένη όψη μας κάνει απίστευτα νευρικούς, δημιουργεί υπερένταση, άγχος, εξάρει τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, μας κάνει εκρηκτικούς και εντελώς υποκειμενικούς. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, λάβετε τα μέτρα σας. Σε κοσμικό επίπεδο, τα «θερμά επεισόδια», οι τρομοκρατικές ενέργειες, τα ατυχήματα και τα γεωφυσικά φαινόμενα στον πλανήτη, είναι στο πρόγραμμα.

Την Κυριακή, 13 Μαΐου ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Μαΐου. Από αυτή τη ζωδιακή θέση ο Ερμής θα μας εξωθήσει στο να στρέψουμε την προσοχή μας σε πιο πρακτικά θέματα, να σκεφτόμαστε πιο ρεαλιστικά, να πάρουμε αποφάσεις για το πώς θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας, τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές. Τώρα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μία τάξη, να δούμε πια ταλέντα ή πιο περιουσία μας έχουμε αφήσει ανεκμετάλλευτα, προκειμένου να μεθοδεύσουμε την αξιοποίησή τους για να αυξήσουμε τα έσοδά μας. Από την άλλη, θα σκεφτούμε με ποιους τρόπους μπορούμε να κάνουμε πιο απολαυστική τη ζωή μας, ποια άτομα και ποιες καταστάσεις θα αποτελέσουν το αλατοπίπερό της.

Σμάρω Σωτηράκη   

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

SHARE
RELATED POSTS
Ευχές και το μήνυμα του Δημάρχου Πεντέλης κου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη
Προβλέψεις Εβδομάδας 19 έως 25 Απριλίου, της Σμάρως Σωτηράκη
Η Ρόδος πρωτοπόρος στην Προστασία του Περιβάλλοντος, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.