ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13/6/2016 – 19/6/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας:OΕρμής περνάει τη Δευτέρα στους Διδύμους και δημιουργεί τις θετικές συνθήκες για να ταξιδέψεις και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, τώρα που οι μέρες έχουν μια εσάνς καλοκαιριού. Αν μάλιστα έχεις έστω και λίγα αποθέματα ευθυκρισίας καθώς φλερτάρεις και το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και ένα ταίρι διαλεκτό.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές είναι καλές για τις δουλειές σου, ιδιαίτερα αυτές που χρήζουν επικοινωνιακών χαρισμάτων για να ασκηθούν, αρκεί να μην βιάζεσαι να δρέψεις καρπούς και να μην είσαι επιρρεπής στους κόλακες. Το τετράγωνο του Κρόνου και του Πλούτωνα απαιτεί σύνεση και αφτιά κλειστά στο κάλεσμα των Σειρήνων.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το βράδυ της Παρασκευής η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα εξωθεί στο να ασχοληθώ επιμελώς με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία μου, την οικογένειά μου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Ο ανάδρομος Άρης από τον Σκορπιό, φέρνει στη μνήμη σου τις αναμνήσεις των τραυματικών σου εμπειριών. Φαίνεται ότι τώρα θα είσαι πιο απαιτητικός/η από το ταίρι σου, θέλοντας να εκμαιεύσεις περισσότερες επιβεβαιώσεις. Ευτυχώς από την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φιλικό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Καρκίνου, θα ζεσταίνει την ατμόσφαιρα και θα συντελεί στο να γεφυρώνονται οι αποστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Με το τετράγωνο του Κρόνου και του Ποσειδώνα, ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα κλέψει το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια θέματα που θα είναι πιεστικά. Πιθανώς να καθυστερήσουν οι πληρωμές σου, να ματαιωθούν κάποια σχέδιά σου ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Ωστόσο, επειδή Κρόνος που επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου απαιτεί επιμονή και υπομονή κι εσύ έχεις αυτά τα προσόντα, τελικά θα βγεις κερδισμένος/η, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ευτυχώς ο Ερμής που από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στους Διδύμους, αφήνει ελεύθερο το πεδίο για να διαπραγματευτώ τις οικονομικές μου υποθέσεις και να βρω λύσεις κατόπιν συζητήσεως.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα εγκυμονεί κινδύνους εντάσεων, κρίσης, ανταγωνιστικών συμπεριφορών, ψυχρότητας. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Γενικότερα, να θυμάσαι ότι οι σχέσεις που θα αντέξουν αυτές τις όψεις μπορεί να επισημοποιηθούν ή να γίνουν ακόμη πιο ισχυρές. Όσες είναι στηριγμένες στο ψέμα ή στην εξάρτηση, απαιτούν άμεσα γενναίες αποφάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Καλό θα ήταν να προσέχεις τις κινήσεις σου αυτή την περίοδο γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα στις συνεργασίες σου. Ευτυχώς, από τη Δευτέρα ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε διευκολύνει να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις και να βρεις τη μέση λύση όπου και όταν χρειάζεται. Πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι στις προτάσεις που θα δεχθείς και, παράλληλα, να προσπαθήσεις να μην μπαίνεις σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στον Καρκίνο και θα με διευκολύνει τα τακτοποιήσω κάποιες οικονομικές μου υποθέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Από το βράδυ της Παρασκευής η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ευνοεί τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Μέρα με τη μέρα θα βγάζει όλο και πιο έντονα στην επιφάνεια τον συναισθηματισμό σου. Τώρα όχι μόνο θα συντηρήσεις τις ισορροπίες στον αισθηματικό τομέα αλλά είναι πιθανό να κάνεις και μια καινούργια γνωριμία. Το βέβαιο είναι ότι θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να φλερτάρεις και να περάσεις καλά.

Καριέρα – Οικονομικά: Φαίνεται ότι η καθημερινότητά σου θα είναι κουραστική ενώ, με τον Ερμή να περνάει στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σου ή να ειπωθούν λόγια που θα σε πειράξουν στη δουλειά. Εσύ μη συμμετέχεις σε κουτσομπολιά και μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους, ιδιαίτερα άτομα που θα μπορούσαν να καπηλευτούν τις ιδέες σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το άγχος μπορεί να μου προκαλέσει ψυχοσωματικά γι αυτό ας προσέχω την υγεία μου κι ας φροντίσω να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Αυτή την περίοδο θα αξιοποιήσεις τέλεια τον Κρόνο στον Τοξότη, το ζώδιο των ερώτων σου, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μιας σχέσης και σκεφτόμενος/η τις επιλογές σου, τα κριτήριά σου, τα λάθη σου. Ως εκ τούτου είναι πιθανό να αποδεσμευτείς από σχέσεις που δεν σε προάγουν ή να συνάψεις καινούργιες σχέσεις με σκοπό να μην κάνεις εκπτώσεις που πληγώνουν. Όσο ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Τοξότη, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να δημιουργήσεις γερά θεμέλια πάνω στα οποία θα στηρίξεις την προσωπική σου ζωή.

Καριέρα – Οικονομικά: Τη Δευτέρα ο Ερμής μπαίνει στους Διδύμους, θέση από την οποία σε ευνοεί να βάλεις νέους στόχους, να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου και να προσπαθήσεις να οργανώσεις τις συμμαχίες σου. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιάζεστε. Χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα τη φορά καθώς ο ανάδρομος Άρης από τον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει ανατρεπτικές καταστάσεις ή να δημιουργήσει τη συνθήκη που αργότερα θα σε κάνει να πεις «κάθε εμπόδιο για καλό».

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη που από την Παρασκευή θα βρίσκεται στον Καρκίνο, θα με κάνει πιο ρομαντικό/η και δεν αποκλείει κάποια μυστικότητα στον αισθηματικό μου τομέα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Με τον Δία στο ζώδιό σου, είχες, έχεις και θα έχεις (μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη) προστασία στον αισθηματικό τομέα. Ωστόσο, από το βράδυ της Παρασκευής που η Αφροδίτη θα περάσει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Καρκίνου, θέση από την οποία –μεταξύ άλλων- θα επηρεάσει και τις ερωτικές σου υποθέσεις, θα παίζεις το ερωτικό παιχνίδι με άλλον αέρα, θα προσελκύεις τα βλέμματα, θα φλερτάρεις με μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Μπορεί το επόμενο καρδιοχτύπι σου να συμβεί σε μία φιλική συγκέντρωση.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο κυβερνήτης σου Ερμής τη Δευτέρα περνάει στον οίκο της καριέρας σου και θα σε εξωθεί στο να εστιάζεσαι στον επαγγελματικό τομέα και στην κοινωνική σου ζωή καθώς θα γίνεται ο Αγγελιοφόρος αξιόλογων ευκαιριών. Ωστόσο, το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα που σε επηρεάζει, θα σε δυσκολέψει αρκετά. Με λίγα λόγια, θα αναγκαστείς να αναλάβεις υποχρεώσεις, θα κουραστείς υπερβολικά και –γενικά- θα καταθέσεις γη και ύδωρ για να ευοδωθούν οι στόχοι σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο πριμοδοτεί τις προσπάθειές μου να βρω συμμάχους ή να απασχοληθώ επωφελώς σε συλλογικές δραστηριότητες.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Ο Ερμής θα βρίσκεται στους Διδύμους από τη Δευτέρα και θα σε εξωθεί στο να επιδιώκεις περισσότερο τη διασκέδαση, τα φλερτ, τις καινούργιες γνωριμίες, ιδιαίτερα μέχρι την Παρασκευή που θα τον σιγοντάρει και η Αφροδίτη. Ο δε Ήλιος από τους Διδύμους, τονίζει την ακτινοβόλα πλευρά σου και είναι άκρως βοηθητικός για να φλερτάρεις. Συμπερασματικά, αρχίζει μία καλή περίοδος που πρέπει να την αξιοποιήσεις, ιδιαίτερα αν είχα διαταραχθεί οι ισορροπίες και πρέπει να γεφυρώσεις τις αποστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Από την Παρασκευή, η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα δημιουργεί πρόσφορες συνθήκες για να αξιοποιήσεις τις δημιουργικές ή καλλιτεχνικές σου ιδέες και για να προωθήσεις καινούργια επαγγελματικά projects. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι πρέπει να κάνεις μεθοδικές κινήσεις και να μην παρασύρεσαι από κόλακες, στους οποίους είσαι επιρρεπής.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας ασχοληθώ με τις καλλιτεχνικές δεξιότητές μου και με τα χόμπι μου αυτή την εβδομάδα και επίσης ας προσπαθήσω να αξιοποιήσω τις καταστάσεις μιας και ευνοούμαι στη διδασκαλία, τις σπουδές και στις προσπάθειες να προβάλω τον εαυτό μου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Αρχίζουν οι αντιφατικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα καθώς από τη μια ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου βγάζει στην επιφάνεια τις φοβίες, τις ανασφάλειες, τα πιο βαθιά σου συναισθήματα που χρήζουν διερεύνησης, θάρρους για την αλλαγή και την παραδοχή και αναθεωρήσεις στάσεων, επιλογών, θέσεων. Από την άλλη, η Αφροδίτη που το βράδυ της Παρασκευής μπαίνει στον Καρκίνο, θα σε εξωθεί στο να προσεγγίσεις το ταίρι σου, να υμνήσεις τον έρωτα, να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο άξονας των οικονομικών σου βάλλεται από το τετράγωνο Ποσειδώνα – Κρόνου γι αυτό πρέπει να προσέχεις, κυρίως τη στάση έναντι των κολάκων που μπορεί να σου παρουσιάσουν ως μεγάλη ευκαιρία κάτι, υποσχόμενοι εύκολα κέρδη που μπορεί να αποδειχθούν αργότερα ως «άνθρακες ο θησαυρός». Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές σου ή να αναγκαστείς να κάνεις ένα διακανονισμό με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, εφορία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, το Σαββατοκύριακο ευνοεί τα ταξίδια και τη διασκέδαση. Ας το ρίξω λίγο έξω για να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα κλίμα πίεσης στον αισθηματικό σου τομέα. Οι σχέσεις σου κρίνονται και αντέχουν αυτές που στηρίζονται σε πολύ γερές βάσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ευτυχώς ο Ερμής που από την αρχή της εβδομάδας θα βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο των σχέσεών σου, θα σώνει την κατάσταση καθώς θα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για πολιτισμένες συζητήσεις και κάλυψη των αποστάσεων.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές, με το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, χρήζουν μεγάλης προσοχής στη συμπεριφορά σου και, γενικότερα, στις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου. Είναι πιθανό τόσο το να υπάρξουν κάποιες προτάσεις αλλά εξ’ ίσου πιθανό είναι και το να διακοπεί κάποια συνεργασία σου ή οι προτάσεις που θα δεχθείς να ενέχουν το στοιχείο της εξαπάτησης. Να προσέχεις γιατί μπορεί να πέσεις θύμα ατόμων που θα σου τάξουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το βράδυ της Παρασκευής που η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να συνάψω διακανονισμούς με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες ή να διεκπεραιώσω υποθέσεις διατροφής ή κληρονομικές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Από το βράδυ της Παρασκευής η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, το ζώδιο των σχέσεών σου και θα σε σιγοντάρει να δράσεις άμεσα για να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις στη σχέσεις σου. Στο διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, δεν αποκλείεται να σου δοθούν οι ευκαιρίες να κάνεις μια μόνιμη σχέση, αν το επιτρέπει ο χάρτης σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα με το ταίρι σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Να προσέχεις τις κινήσεις σου στη δουλειά. Το τετράγωνο του Κρόνου και του Ποσειδώνα εγκυμονεί κινδύνους καθώς μπορεί να χάσεις την ευθυκρισία σου και να γίνεις πιο ευκολόπιστος/η, ευάλωτος/η στους κόλακες και σε όσους τάζουν τα εύκολα κέρδη χωρίς κόπο. Φρόντισε να είσαι συνεπής, να επιδιώκεις στα κέρδη που θα είναι συνέπεια προσπάθειας και να είσαι σίγουρος/η ότι ο κυβερνήτης σου Κρόνος θα σε ανταμείψει.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια και να βρίσκω διεξόδους που θα με ψυχαγωγούν, προκειμένου να διαχειριστώ τις εντάσεις που δημιουργούνται αυτές τις μέρες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Από τη Δευτέρα, το ζώδιο των ερώτων σου, οι Δίδυμοι, θα φιλοξενούν εκτός του Ήλιου και της Αφροδίτης (μέχρι την Παρασκευή) και τον Ερμή. Το θέμα έρωτας είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου αυτή την περίοδο. Θα εκτονωθείς, θα διασκεδάσεις, θα παίξεις τα ερωτικά σου παιχνίδια, θα επιβεβαιωθείς και ίσως βρεις το αυριανό σου ταίρι αν φυσικά το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα έχεις πολλές ευκαιρίες ανανέωσης της σχέσης σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Αρκετά καλές θα είναι οι εξελίξεις αυτές τις μέρες που σου επιτρέπουν να βάλεις σε εφαρμογή τις δημιουργικές σου ιδέες, να συζητήσεις καινούργιες συνεργασίες ή να δημιουργήσεις τις συμμαχίες σου. Αν κινηθείς με συνέπεια, ήθος, εργατικότητα, αργά ή γρήγορα θα απολαύσεις τα κέρδη και την καταξίωση που θα αναλογεί στις προσπάθειές σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη που περνάει στον Καρκίνο από την Παρασκευή, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσω τις επαγγελματικές μου υποθέσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Από την Παρασκευή που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, θα ευνοεί τις διασκεδάσεις, τα φλερτ, τις ερωτικές περιπτύξεις και –γενικότερα- όλα τα ευχάριστα και ανανεωτικά που προσφέρει ο Φτερωτός Θεός και δη στις καλοκαιρινές νύχτες. Ωστόσο, με το τετράγωνο του Κρόνου και του Ποσειδώνα, θα πρέπει να βλέπεις την πραγματικότητα και να την αποδέχεσαι, να μην ωραιοποιείς τις καταστάσεις και να μην παρασύρεσαι από κολακείες που δεν ανταποκρίνονται σε πράξεις για να μην πέσεις από τα σύννεφα αργότερα.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τις όψεις του Κρόνου από τον Τοξότη, θα έχεις πολλή δουλειά, πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Θα αναγκαστείς να σηκώσεις βάρη που πιθανώς να μην σου αναλογούν ενώ δεν θα έχεις τις ανάλογες απολαβές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Θα αναγκαστείς να δώσεις λύσεις και να αναλάβεις ευθύνες στη δουλειά ή στο σπίτι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής που από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στους Διδύμους, με σιγοντάρει στο να πάρω αποφάσεις για το σπίτι, την ακίνητη περιουσία μου γενικώς και την οικογένειά μου.

 

SHARE
RELATED POSTS
Απολύτως επιτυχές και συγκινητικό το “Αντάμωμα” των Απόδημων Ροδίων στο Ασκληπειό [εικόνες]
Άγιος Μάρκος ο Απόστολος και Ευαγγελιστής
Το “Ροδίων Παιδεία” μαγειρεύει και μαγεύει!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.