Το σχόλιο της ημέρας

Ο διχασμός του λαού, του Πάνου Μπιτσαξή

.• Οι μπούρδες αποκαλύπτονται όταν προεκτεινεις τον μεγαλόστομο βερμπαλισμό στα όρια του. Αύριο ολοκληρώνεται μια δύσκολη ποινική δίκη. Πέντε εφέτες + εισαγγελέας και γραμματέας εφτά  στην έδρα. Δεκαπέντε  συνήγοροι πάμε στους εικοσιδύο, δεκαπέντε  κατηγορούμενοι πάμε στους τριάνατ εφτά καμία τριανταριά στο ακροατήριο πάμε στους εξήντα εφτά και πέντε αστυνομικοί της φρουράς πάμε στους εβδομήντα δύο. Η αίθουσα είναι μεγαλούτσικη στο Εφετείο αλλά θεόκλειστη με κλιματισμό. Είμαι υποχρεωμένος να πάω για να υπερασπιστώ τον εντολέα μου. Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν πάω σε πάρτυ, δεν πάω σε μπαρ πάω στη δουλειά μου .Εμβολιασμενος και με μάσκα. Ο νέος συνεργάτης μου εμβολιασμένος αλλά δεν πέρασαν 14 μέρες από τη δεύτερη δόση. Θα πάμε παρέα στο μπάτε σκύλοι αλέστε. Οι εμβολιασμένοι κολλάνε διάβασα αλλά νοσούν ελαφρά εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Ευτυχής εγώ με την πιθανότητα να νοσήσω ελαφρά και να μην είμαι εξαίρεση.

Δεν πρέπει να πω να μπουν μέσα μόνο εμβολιασμένοι. Αν το πω θα διχάσω το λαό. Θα πλήξω τα συνταγματικά δικαιώματα των ανεμβολίαστων. Τα δικά μου δικαιώματα δεν μετράνε μπροστά στα δικά τους.

Πόσο αδιέξοδος είναι ο δήθεν αριστερός λόγος όταν ρέπει στη μπούρδα. Να έρθουν στο Εφετείο να πείσουν με επιχειρήματα κάτι ουγκανους που θα είναι αύριο εκεί.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Πίσω από τη μπούργκα, του Χρήστου Μαγγούτα
11049464_10153794481499523_4185608025578033362_n.jpg
Προς τους ανθρωπιστές του καναπέ, του Χρήστου Χωμενίδη
Kostis A. Makris
Κανένας καβγάς δεν κρατάει για πάντα, του Κωστή Α. Μακρή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.