Πόρτα στην Πολιτική

Ο ακατάσχετα φλύαρος Άδωνις Γεωργιάδης, του Πάνου Μπιτσαξή

 

Πάνος Μπιτσαξής

Καλώς η κακώς, συμφωνούμε η διαφωνούμε, διότι σε δημοκρατία ζούμε, η Κυβέρνηση παρουσίασε ένα αξιόπιστο και συνεκτικό σχέδιο σταδιακής επιστροφής στη κανονικότητα.  Με την αίρεση ότι δεν θα θελήσει ο ιός να πάρει από το Τσιόδρα τη ρεβάνς. Το σχέδιο το επεξεργάστηκε ένα επιτελείο υφυπουργών, εξαιρετικών για τα ελληνικά δεδομένα ικανοτήτων, και πολλοί ειδικοί και τεχνοκράτες.

Απέναντι στη σαφήνεια αυτού του σχεδίου δεν αντιτάσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε άλλα θέματα διαφωνεί. Αντιτάσσονται , ο καθεις με το τρόπο του διάφοροι φωστήρες της Νέας Δημοκρατίας.

Προεξάρχων ο ακατάσχετα φλύαρος Άδωνις Γεωργιάδης. Κάθε δήλωση του προκαλεί μέγιστη σύγχυση και αμηχανία στον κόσμο της εργασίας και της παραγωγής. Από το πότε θα ανοίξουν τα εστιατόρια μέχρι το τι θα γίνει με το τουρισμό. Πρόχειρος και αμετροεπής και τελικά εκ των πραγμάτων αναξιόπιστος δεν διδάχθηκε από τα vouchers τίποτα. Δεν με νοιάζει καθόλου, το διευκρινίζω, η πολιτική του προέλευση. Ακολουθούν κατά πόδας τρεις τουλάχιστον υπουργοί που είναι ανύπαρκτοι από κάθε άποψη τιποτολογούν απεραντολογώντας και το έλλειμμα δεν θα αργήσει να φανεί σε καίριους τομείς. Τέλος δεν ξέρω ποιοι αποφάσισαν ή ποιοι, μη σώφρονες, πίεσαν ότι είναι κατάλληλος χρόνος για προανακριτικές. Δεν ασχολούμαι με την ουσία τους είναι άλλο θέμα αν και έχω άποψη. Άλλα σε χρόνο που απαιτείται η μέγιστη συναίνεση πρόκειται για σφάλμα ολκής. Ο Παπαγγελόπουλος δεν είναι αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα της ελληνικής κοινωνίας Θα παλεύουμε με την επιδημία και την επανεκκίνηση και κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα ασχολούνται με εκατέρωθεν «σκάνδαλα». Ποιος μεγαλοφυής φωστήρας το επέλεξε αυτό; Αν είναι αυτοί που διακινούν εκλογικά σενάρια κάνουνε διπλό κακό.

Οι «κοριοί»του Μπρέχτ καιροφυλακτούν πάντα να ροκανίσουν όσους έχουν τη ψευδαίσθηση ότι κατέκτησαν την αιωνιότητα της εμπιστοσύνης. Ποσώς δεν με ενδιαφέρει η ΝΔ. Με ενδιαφέρει να βγει η χώρα από αυτή την ιστορία χωρίς πισωγυρίσματα και ανεπανόρθωτα τραύματα τα οποία επιδιώκουν άλλοι «κοριοί»της αντιπολίτευσης. Μετά ας τσακωθούν όλοι με όλους.  Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

4.5.2020

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Κώστας Αρβανίτης: “Να απαντήσει η ΝΔ αν το “μαξιλάρι” πάει στους κλινικάρχες, στους καναλάρχες και στους κολλητούς”.
Σε Κάλυμνο & Λέρο ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν.Αιγαίου κος Μανώλης Γλυνός
Η ιστορία της Κόκκινης Πόλης, του Σταύρου Θεοδωράκη
Η παρά λίγο διαγραφή μου από την ΕΣΗΕΑ για το Αλάτσι, του Σταύρου Θεοδωράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.