Το σχόλιο της ημέρας

Νέα Σμύρνη…αλήθεια αλλά και υποκρισία, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Πάνος Μπιτσαξής

• Αυτό που έγινε χτες στη Νέα Σμύρνη δεν πρέπει να ξαναγίνει. Τέλος. Χωρίς καμία άλλη συζήτηση , χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο οπλισμός που δίνεται στους αστυνομικούς είναι για να αμύνονται. Όχι να επιτίθενται σε πολίτες. Το θέαμα να ξυλοκοπείται άοπλος και πεσμένος κάτω πολίτης είναι αποτρόπαιο. Εδώ δεν είμαστε Νότια Πολιτεία της Αμερικής.

• Από την άλλη όμως πλευρά σημειώνω. Ούτε η ζωή και η σωματική ακεραιότητα του αστυνομικού είναι είδος αναλώσιμο. Είναι σκληρά εργαζόμενοι σε επικίνδυνες συνθήκες και πενιχρά αμειβόμενοι με οικογένειες με μικρά παιδιά. Έρμαια του κάθε παρανοϊκού. Γιατί όταν τραυματίζεται και πάει στο νοσοκομείο αστυνομικός οι «ευαίσθητοι» κάνουν τη πάπια. Τότε πρόκειται για «επίθεση» κατα των «δυνάμεων καταστολής». Κάθε μέρα συμβαίνει.

• Χτες στην Αθήνα έγιναν 9 «καταδρομικές»επιχειρήσεις κατα «στόχων» του αντιεξουσιαστικού «κινήματος». Των «γεννήθηκα 17 Νοέμβρη».

• Γενικωτερα. Η κυβέρνηση δείχνει σημάδια σύγχυσης και απώλειας ελέγχου. Έρχονται δύσκολε, πολύ δύσκολες μέρες.

SHARE
RELATED POSTS
Το σχόλιο της ημέρας: Γιόγκα, του Νίκου Βασιλειάδη
Πατέρας προσωρινά κρατούμενου Κροάτη, «ενηλίκου» 19 ετών, του Πάνου Μπιτσαξή
Επιτέλους, δυνατό φιλμ χωρίς βία και σφαίρες…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.