Το σχόλιο της ημέρας

Νέα Σμύρνη…αλήθεια αλλά και υποκρισία, του Πάνου Μπιτσαξή

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Πάνος Μπιτσαξής

• Αυτό που έγινε χτες στη Νέα Σμύρνη δεν πρέπει να ξαναγίνει. Τέλος. Χωρίς καμία άλλη συζήτηση , χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο οπλισμός που δίνεται στους αστυνομικούς είναι για να αμύνονται. Όχι να επιτίθενται σε πολίτες. Το θέαμα να ξυλοκοπείται άοπλος και πεσμένος κάτω πολίτης είναι αποτρόπαιο. Εδώ δεν είμαστε Νότια Πολιτεία της Αμερικής.

• Από την άλλη όμως πλευρά σημειώνω. Ούτε η ζωή και η σωματική ακεραιότητα του αστυνομικού είναι είδος αναλώσιμο. Είναι σκληρά εργαζόμενοι σε επικίνδυνες συνθήκες και πενιχρά αμειβόμενοι με οικογένειες με μικρά παιδιά. Έρμαια του κάθε παρανοϊκού. Γιατί όταν τραυματίζεται και πάει στο νοσοκομείο αστυνομικός οι «ευαίσθητοι» κάνουν τη πάπια. Τότε πρόκειται για «επίθεση» κατα των «δυνάμεων καταστολής». Κάθε μέρα συμβαίνει.

• Χτες στην Αθήνα έγιναν 9 «καταδρομικές»επιχειρήσεις κατα «στόχων» του αντιεξουσιαστικού «κινήματος». Των «γεννήθηκα 17 Νοέμβρη».

• Γενικωτερα. Η κυβέρνηση δείχνει σημάδια σύγχυσης και απώλειας ελέγχου. Έρχονται δύσκολε, πολύ δύσκολες μέρες.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Kostis A. Makris
Νόμπελ και Dylan, του Κωστή Α. Μακρή
Το σχόλιο της ημέρας!
Επενδυτικό «Σίρλεϊ Μπάσεϊ», κ.Μάρδα; Έχω και καλύτερα, της Λουσίλ Πετρίδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.