Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Μάνος Κόνσολας: “«Λίγα λόγια μέσα από την καρδιά μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απλούς πολίτες”

Spread the love

 

 

Απομένουν λίγες ώρες για να πέσει η αυλαία αυτής της προεκλογικής περιόδου και εγώ νιώθω την ανάγκη να απευθύνω λίγα λόγια, μέσα από την καρδιά μου, στους απλούς πολίτες της Δωδεκανήσου.

Γιατί ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι ο Βουλευτής των απλών ανθρώπων και όχι των συστημάτων.

Σε κάθε νησί της Δωδεκανήσου έγινα δέκτης της αγάπης, της στήριξης και της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Μου έδωσαν τόση αγάπη, που όσα και να κάνω για να τους την ανταποδώσω θα είναι λίγα.

Ιδιαίτερα η συμμετοχή των πολιτών στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία ήταν συγκλονιστική. Απλοί άνθρωποι κατέκλυσαν το κέντρο της Ρόδου σε μια βραδιά, που μένει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη και στην ψυχή μου.

Με όλους τους πολίτες της Δωδεκανήσου είμαστε μαζί στις χαρές και στις λύπες.

Ήμασταν μαζί στα δύσκολα χρόνια της αντιπολίτευσης.
Την Κυριακή θα είμαστε μαζί για να μοιραστούμε μια μεγάλη χαρά και ελπίδα.

Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η ψήφος που θα μου δώσουν ξέρω ότι είναι ψήφος αγάπης, καρδιάς και εμπιστοσύνης.

Δεν υπάρχει πιο πολύτιμο δώρο από αυτό»


Μάνος Κόνσολας, βουλευτής Δωδεκανήσου και εκ νέου υποψήφιος με την ΝΔ. 

«Ζητώ μια ψήφο καρδιάς, αγάπης και εμπιστοσύνης» – Μοναδική σε όγκο και σε παλμό η συμμετοχή των πολιτών στην κεντρική ομιλία του Μάνου Κόνσολα

Οι πολίτες της Ρόδου κατέκλυσαν τον πεζόδρομο της Εθνάρχου Μακαρίου στο κέντρο της πόλης, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνου Κόνσολα.

Σε μια μοναδική σε όγκο και σε παλμό συγκέντρωση στην καρδιά του καλοκαιριού και στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, οι πολίτες της Ρόδου έστειλαν ηχηρό μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης στο Μάνο Κόνσολα.

«Την Κυριακή ζητώ και πάλι μια ψήφο καρδιάς, αγάπης και εμπιστοσύνης. Γιατί πολιτική χωρίς να υπάρχει συναίσθημα, δεν είναι πολιτική. Είναι μια απρόσωπη και στεγνή διαδικασία.

Αυτός ο τόπος είναι η ψυχή μας. Και εγώ, έχω μάθει να δίνω την καρδιά και την ψυχή μου για αυτούς που αγαπώ. Το έκανα όλα αυτά τα χρόνια στη Βουλή. Θα το κάνω και την επόμενη μέρα, από όποια θέση και αν είμαι.

Την Κυριακή σας ζητώ μια νέα εντολή, για να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή. Έχοντας ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και δύναμη.

Δεν έχω να σας υποσχεθώ τίποτα άλλο. Μόνο σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Καθημερινό αγώνα για να αντιμετωπίσουμε το μικρό και το μεγάλο πρόβλημα. Δεσμεύομαι να συνεχίσω με το ίδιο πάθος, τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες για να μπορώ να σας κοιτάζω πάντα στα μάτια», τόνισε ο Μάνος Κόνσολας κάτω από τα συνεχή χειροκροτήματα των πολιτών.

Ο κ. Κόνσολας αναφέρθηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα του τουρισμού και της οικονομίας, ενώ αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του στα εθνικά μας θέματα και στην υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο, μιλώντας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας και των διεθνών συμμαχιών της, ενώ χαρακτήρισε τα Δωδεκάνησα τον πιο ευαίσθητο εθνικό χώρο, που πρέπει να θωρακιστεί, όχι μόνο με την αποτροπή, αλλά και την ανάπτυξη. Με τη στήριξη και ενίσχυση της ζωής στα νησιά μας.

Ο κ. Κόνσολας τόνισε χαρακτηριστικά:

«Απαιτούνται ισχυρά επενδυτικά και αναπτυξιακά κίνητρα στα νησιά μας και ειδικές φορολογικές ζώνες. Η στήριξη της ζωής στα νησιά περνάει μέσα από νέες υποδομές, στους οδικούς άξονες και στον εκσυγχρονισμό αεροδρομίων και λιμενικών εγκαταστάσεων.

Περνάει μέσα από ηλεκτρονικές υποδομές που θα εξυπηρετούν το νησιώτη στον τόπο κατοικίας του, σε όλες τις συναλλαγές του με το Κράτος.

Περνάει μέσα από θεσμικά, μισθολογικά και βαθμολογικά κίνητρα για τους γιατρούς που επιλέγουν να υπηρετήσουν στα νησιά μας. Γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μην έχουμε αυτές τις τεράστιες ελλείψεις γιατρών στις δομές δημόσιας υγείας.

Περνάει μέσα από δωρεάν εξετάσεις προληπτικής ιατρικής για όλους, που είναι προγραμματική μας δέσμευση.

Περνάει μέσα από τη λειτουργία ακτινοθεραπευτικού εργαστηρίου στο νοσοκομείο της Ρόδου για να μην αναγκάζονται οι καρκινοπαθείς και οι οικογένειές τους να πηγαίνουν στην Κρήτη ή στην Αθήνα για τις θεραπείες τους.

Περνάει μέσα από νέες δομές εκπαίδευσης, από ένα νέο πρότυπο σχολείο στα Δωδεκάνησα, από ξενόγλωσσα τμήματα σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου που μπορούν να φιλοξενηθούν στα Δωδεκάνησα, καθώς και τη μετεξέλιξη των ΑΣΤΕ και τη μετατροπή της Ελλάδας σε κέντρο τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης».

Ο Μάνος Κόνσολας τόνισε ότι την Κυριακή καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Υπάρχει μία και μοναδική επιλογή: η Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα. Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία, που εγγυάται, όχι μόνο την αναγέννηση της χώρας, αλλά και την ενότητα των Ελλήνων».

03.07.2019, Ρόδος, προεκλογική ομιλία στην Εθνάρχου Μακαρίου

SHARE
RELATED POSTS
Λόγια τσεκουράτα, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Ηλίας Καραβόλιας
H Merkel, η Deutsche Bank και η προνοητικότητα του Βερολίνου, του Ηλία Καραβόλια
Ηλίας Καραβόλιας
Αποδομώντας το νέο Εθνικό Μανιφέστο, τoυ Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.