Κινηματογράφος - Θέατρο Πόρτα στη Δωδεκάνησο

“Λες και ήταν χθες…”-Μουσικοθεατρική παράσταση από το «Ροδίων Παιδεία» αφιερωμένη στον Αλέκο Σακελλάριο

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Την Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, στις 20:30, στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» καλωσορίζουν το καλοκαίρι με μία θεατρική μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Λες και ήταν χθες», αφιερωμένη στον Αλέκο Σακελλάριο.

Σας καλούμε να απολαύσετε μια δροσερή, γεμάτη νοσταλγία και αισιοδοξία  παράσταση με πολύ κέφι και χορό, διανθισμένη από σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου, με διαλόγους που άφησαν εποχή και συνοδεύουν τη διασκέδασή μας διαχρονικά.

Πρόκειται για μια παράσταση σε σκηνοθεσία της Μαρίας Μανιώτη. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης θα αποδοθούν σε ζωντανή εκτέλεση από τα μουσικά σύνολα του σχολείου και ορχήστρα καθηγητών μουσικής αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνο Αναπολιτάνο, Τάσο Αναστασιάδη, Γκλόρια Ανδρουλάκη,  Νεκτάριο Αυγενικό, Βασίλη Καράμαλη, Ματίνα Μακέστα, Γιώργο Ξανθόπουλο,  Γιάννη Χατζή, Leida Tahiraj. Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης έχουν ο Γιώργος Ξανθόπουλος και ο Γιάννης Χατζής. Τις χορογραφίες επιμελήθηκε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μαρία Λεβέντη.

Η ξεχωριστή και διασκεδαστική παράσταση κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό είναι γεμάτη μουσική, χορό και συγκίνηση, αφιερωμένη στον άνθρωπο που έχει γράψει στίχους για 1500 κινηματογραφικά και μη τραγούδια, που έχει γράψει 200 έργα για το θέατρο και δεκάδες ταινίες για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, στον άνθρωπο που χάρισε το γέλιο στην Ελλάδα.

Διδασκαλία Τραγουδιού:  Ελευθερία Ζαράκη

Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Ξανθόπουλος, Γιάννης Χατζής

Διδασκαλία Ορχήστρας SOLISTES : Τάσος Αναστασιάδης

Χορογραφίες: Μαρία Λεβέντη

Διδασκαλία Τραγουδιών:  Ελευθερία Ζαράκη.

Χορηγός :Ξενοδοχείο “Rodos Palace”

 Χορηγοί Επικοινωνίας: Iporta.gr.

 Είσοδος 5 ευρώ.

Τα χρήματα θα διατεθούν σε κοινωνικούς σκοπούς.

Εισιτήρια προπωλούνται στη γραμματεία  του του σχολείου.

 

SHARE
RELATED POSTS
ΠΑΝΑΚΕΙΑ: «Σχέσεις ζωής» ξεκινάμε με Ρόμπερτ Ντε Νίρο, της Ντίνας Σιάγκα
«Βρήκαν χρήματα και τα παρέδωσαν. Τους βραβεύουμε γιατί μας εμπνέουν με την πράξη τους», του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου
19366286_230042784179493_1520330749103395308_n.jpg
Στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Ρόδου o ΚΟΛΟΣΣΟΣ Η HOTELS [εικόνες]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.