Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Νικητιάδης: “Οι αντιρρήσεις από υποψήφιο για την παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο, δεν συνάδουν με τις αρχές του ΚΙΝΑΛ, το οποίο θα στηρίξω”

Spread the love

Με πνεύμα συνοχής, στήριξης και μεγαλοψυχίας απαντά ο πρώην Υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, αποδεικνύοντας ότι είναι πολιτικός υψηλού ήθους και μεγέθους που έμπρακτα στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής και την Φώφη Γεννηματά. Ακολουθεί η τοποθέτησή του σχετικά με την απουσία του ως υποψήφιου Βουλευτή Δωδεκανήσου από το ψηφοδέλτιο ου Κινήματος Αλλαγής: 

“Για τη μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Δωδεκάνησο στις επόμενες εθνικές εκλογές ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Αρκετά νωρίς είχα εκφράσει την βούλησή μου να συστρατευθώ στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Δωδεκάνησο, προκειμένου να συνεισφέρω με τις όποιες δυνάμεις μου, στην αύξηση του ποσοστού του και στην βελτίωση της παρουσίας του στα νησιά μας.

Η μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο εξαιτίας αντιρρήσεων από συγκεκριμένο υποψήφιο, δεν αποτελεί ενέργεια που συνάδει με τις αρχές και τις αξίες που θέλει να υπηρετήσει το ΚΙΝΑΛ. Τελικός κριτής όλων μας θα είναι ο Λαός της Δωδεκανήσου. Όλοι,  αργά ή γρήγορα, κρινόμαστε.

Σε ό,τι με αφορά, είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες που μέχρι σήμερα υπηρέτησα και θα επιδιώξω να είμαι διαρκώς στον κοινό αγώνα με τους συμπατριώτες μου Δωδεκανήσιους που παλεύουν για μια καλύτερη πορεία των νησιών μας και της πατρίδας μας και για την βελτίωση του επιπέδου ζωής τους που έχει υποστεί τεράστια πλήγματα τα τελευταία χρόνια.

Η χώρα μας περνάει σε μια καινούργια εποχή. Μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να οργανώσει με σωστό και προοδευτικό τρόπο την μεταμνημονιακή εποχή, θα πρέπει να προχωρήσει σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις που δεν τόλμησε ή δεν ήθελε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΛ, θα πρέπει να άρει τις αδικίες που έχει υποστεί η μέγιστη πλειοψηφία των εργαζομένων και του λαού μας και τέλος θα πρέπει να χαράξει μια νέα πολιτική  για τα εθνικά μας θέματα που θα θωρακίζει επαρκώς την χώρα.

Το μεγάλο στοίχημα της εποχής μας παραμένει η αντιμετώπιση του φαινομένου του λαϊκισμού που είτε εκπορεύεται από την ψευδοαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, είτε από την δεξιά, δεν βοηθάει σε ένα ομαλό πολιτικό κλίμα και στις μεγάλες συναινέσεις που έχει τόσο πολύ ανάγκη η πατρίδα μας. Το ΚΙΝΑΛ, πέρα από τις παθογένειες και τις παιδικές του «αρρώστιες», παραμένει ο πλέον νηφάλιος και ώριμος πολιτικός σχηματισμός που με τις προτάσεις του και την στάση του ,έχει όραμα για τη χώρα και αφενός αντιστρατεύεται κάθε είδους λαϊκισμό απ’ όπου και να προέρχεται, αφετέρου δείχνει στην πράξη την ετοιμότητα του για τις νέες εθνικές συναινέσεις που απαιτούνται και είναι απολύτως αναγκαίες για την πατρίδα μας. Είναι βεβαίως προφανές,   ότι ο εκφραστής της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα, δεν μπορεί να μην λειτουργεί με δημοκρατικό τρόπο και να μην αναδεικνύει τους υποψηφίους του βουλευτές με διαδικασίες που δεν θα επιτρέπουν οποιοδήποτε αποκλεισμό. Θεωρώ παραταύτα αυτονόητη την συνέχιση της στράτευσης μου στον χώρο αυτό και την αδιάλειπτη παρουσία μου στα νησιά της Δωδεκανήσου δίπλα στους συμπατριώτες μου Δωδεκανήσιους που διατηρούν πάντα υψηλά το δημοκρατικό και το πατριωτικό τους φρόνημα.”

SHARE
RELATED POSTS
ΣΥΜΜΑΧΙΑ: «Τεράστιο ηθικό και πολιτικό ζήτημα συνιστά η υποψηφιότητα του κ Χρυσοχοΐδη αν η ΡΟΔΟΓΚΑΖ λειτουργεί υπό καθεστώς ανοχής»
Σάββας Πάττας: υποδειγματικός για την Αυτοδιοίκηση, αξιοθαύμαστος για τη στάση ζωής του, του Σαράντου Μπακρυσιώρη
Ydraios_2.jpg
Για πρώτη φορά γράφεται ορατόριο για τον Νεομάρτυρα Κων/νο Υδραίο, Προστάτη Ρόδου και παρουσιάζεται στις 14 Νοεμβρίου 2017

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.