Αθλητικά/Αθλητισμό

Κλειστόν λόγω φόβου…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Είναι ν’ απορεί ο καθένας μας με την απόφαση (ποίου άραγε;) να μη γίνει –μέχρι νεωτέρας- ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ Αστέρα και ΑΕΚ στο γηπεδάκι της Τρίπολης, λόγω –προσέξτε το επιχείρημα της ανακοίνωσης- πιθανών επεισοδίων μεταξύ οπαδών (δηλαδή χουλιγκάνων) της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Κι’ αυτό, επειδή –λέει- θα συναντιόνταν τα καμάρια μας σε κάποιο σημείο της εθνικής οδού Καλαμάτας – Τρίπολης, προκειμένου… να αλλάξουν ευχές για ευτυχές το νέο έτος!

Είναι εξαιρετική η ήττα για την ελληνική αστυνομία. Η οποία –αυτόν τον καιρό- διαθέτει τα πάντα ώστε να καταστείλει ο,τιδήποτε πάει να στραβώσει, και –πάνω απ’ όλα- έναν «Ιαβέρη» (συγγνώμη τον κύριο Χρυσοχοϊδη είχα στο νου μου), ο οποίος αποδεικνύεται από την ημέρα που ανέλαβε το πόστο του, «ΚΕΡΒΕΡΟΣ».

Είναι, λοιπόν, προφανές ότι η αστυνόμευση αν και σε  πλήρη επάρκεια τρέμει τα «ραντεβού θανάτου» που αποφασίζουν από καιρού εις καιρόν οι αλητήριοι των μεγάλων (συνήθως) ομάδων, προκειμένου να διατηρηθεί μια άθλια ιστορία, την οποία «οπλίζουν» συχνά τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εντύπων.

Από όποια γωνία και αν δεις το θέμα οδηγεί σε μια λέξη: Ντροπή.

 Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Σε συμπληγάδες…, του Γιώργου Αρκουλή
Γραμμή στον υπουργό…, του Γιώργου Αρκουλή
Τα λάθη στη σκακιέρα… έφεραν άγχος…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.