Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πρόσωπα - Αφιερώματα

Κε Χατζημάρκο, κε Περιφερειάρχα Ν.Αιγαίου, συντάσσεστε με το μήνυμα του Γραφείου Τύπου της ΠΝΑι; Απαντήστε δημόσια!, της Τζίνας Δαβιλά

Spread the love

Κύριε Περιφερειάρχα Νοτίου Αιγαίου,

Κύριε Χατζημάρκο,

Εξεδόθη από το Γραφείo Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η ακόλουθη ανακοίνωση που μιλά για ανάκληση. Διευκρινίστε τι έχω ανακαλέσει και πότε το έκανα; Συντάσσεστε με την άνευ τόπου και χρόνου συμπέρασμα- ανακοίνωση των δημοσιογράφων σας από το Γραφείο Τύπου της ΠΝΑι  ή δημοσιεύθηκε εν αγνοία σας και  χωρίς την έγκρισή σας;

Καλείστε να απαντήσετε δημόσια εκ της θέσεώς σας. Και να κατονομάσετε ποιοι είναι οι υπάλληλοι του Γραφείου Τύπου της ΠΝΑι που συντάσσουν το παρακάτω.

Σας ευχαριστώ,

Τζίνα Δαβιλά

Διεύθυνση στο iPorta.gr

Χαιρόμαστε που η Τζίνα Δαβιλά ανακάλεσε τις συκοφαντίες κατά της Περιφερειακής Αρχής, σχετικά με το ύψος των απολαβών των εργαζομένων στην Περιφέρεια, αφού αντιλήφθηκε πόσο εξετέθη από την αυθαίρετη ερμηνεία του εντάλματος με τις μικτές αποδοχές τριών εργαζομένων στην Περιφέρεια, που δημοσίευσε και παρουσίασε ως μισθοδοσία ενός και μόνο υπαλλήλου.

Στην προσπάθειά της να βρει μια εύσχημη δικαιολογία για το δημοσιογραφικό ολίσθημα, που παραπέμπει ευθέως σε κίτρινο Τύπο, έφτασε στο σημείο να κάνει “υποδείξεις” ακόμη και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, για το πως θα αναρτά τα δημόσια έγγραφα!

Βεβαίως, μια απλή και οφειλόμενη δημοσιογραφική έρευνα για το εν λόγω ένταλμα, θα την είχε απαλλάξει από αυτήν την βάσανο και θα είχε προστατεύσει το κοινό της απο την παραπληροφόρηση. 

Εν τέλει, στη δημοσιογραφία, δεν αρκεί να επικαλείσαι μόνο την δεοντολογία σε στερεοτυπικά ηθικολογήματα όταν ταυτόχρονα δεν την υπηρετείς.

Η απάντηση της Γενικής Διευθύντριας Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το επίμαχο ένταλμα:…”

SHARE
RELATED POSTS
Ο Τάκης Μιχαήλου, ο Δήμαρχος Ρόδου και το κλειδί, του Δημήτρη Τσίκκη [Αντιδήμαρχος Ρόδου]
Ρόδος: «ΑΝΤΑΜΩΜΑ στο Ασκληπιείο» διήμερες εκδηλώσεις αφιερωμένες στους Αποδήμους Ροδίους το Σάββατο και την Κυριακή 21-22/7
dimarxos-sxolia.jpg
Έλεγχοι μετασεισμικότητας των σχολικών μονάδων με απόφαση Δημάρχου – Παρεμβάσεις στα σχολεία

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.