Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Απονομή τίτλων για τα ρωσόφωνα σεμινάρια από τον Δήμο Ρόδου

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Δημοτική Αρχή, υποστηρίζοντας ενέργειες και δράσεις που προωθούν την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου, που βελτιώνουν τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της τοπικής κοινωνίας αξιοποιώντας την Παιδεία ως το ιδιαίτερα σημαντικό κεφάλαιο προόδου τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, επιδιώκοντας την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του νησιού, σε συνεργασία με την εταιρία Mouzenidis Group υλοποίησαν δωρεάν σεμινάρια Ρώσικης γλώσσας προκειμένου να παρέχουν στους πολίτες υπηρεσίες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα των ικανοτήτων τους στον τουριστικό τομέα και θα καταστήσουν το νησί της Ρόδου ανταγωνιστικό όσον αφορά τους επισκέπτες από τις Ρωσόφωνες χώρες.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην απονομή των τίτλων παρακολούθησης που θα γίνει την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ρόδου.

SHARE
RELATED POSTS
rhodes_2021.jpg
Με φόντο την Πολιτιστική Πρωτεύουσα η συνάντηση Πρέσβεως Βελγίου και Δημάρχου Ρόδου
Όλη η Ρόδος στην εκδήλωση “Η Ρόδος για τη Ζωή”
Σύρος: «Game Over κ. Χατζημάρκο. Από τις 26 Μαΐου επανέρχεται η διαφάνεια και ο σεβασμός στον πολίτη.” – Έμπρακτη στήριξη σε Δημάρχους και πολίτες κάθε νησιού από τον Μανώλη Γλυνό

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.