Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Εντός κέντρου πόλεως Ρόδου περιοδεύει ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος

Spread the love

 

Επίσκεψη στο  Δικαστικό Μέγαρο πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2019 ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Ρόδος Δύναμη Πολιτών».

Κατά τις συναντήσεις του με εκπροσώπους τέθηκε με έμφαση το διαχρονικό αίτημα συντήρησης και αποκατάστασης του δικαστικού Μεγάρου. Ο Δήμαρχος Ρόδου στην από κοινού συνάντηση  εργασίας στις 20 Μαρτίου 2019 με το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Κτιριακές Υποδομές κ Γιάννη Χωρονίτη , επισκέφτηκε τα δικαστήρια και έθεσε το θέμα της αποκατάστασης το οποίο μελετούν οι ΚΤΥΠ ΑΕ, με τη συνδρομή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του, επισκέφτηκε τα Γραφεία της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου   και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου  έτυχε θερμής υποδοχής, ως αποτέλεσμα της καλής και στενής συνεργασίας που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια.

«Για να υπάρξει πρόοδος και επίλυση προβλημάτων πρέπει να εμπεδωθεί κλίμα συνεργασίας μεταξύ των συνεργαζόμενων φορέων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδιάκος στη συζήτηση που ακολούθησε με τους διοικητικούς υπαλλήλους.

Με το  Λιμενάρχη Ρόδου, Πλοίαρχο κ. Σπύρο Τάτη, συζήτησαν την πορεία εκτέλεσης του έργου  «συντήρηση των κτιρίων του Λιμεναρχείου Ρόδου και του Λιμενικού Σταθμού Λίνδου», μέσω Προγραμματικής Σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Ρόδου με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προϋπολογισμού 192.334.87.

Οι  σημερινές επισκέψεις στις δημοτικές,  δημόσιες  υπηρεσίες  και τους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα ολοκληρώθηκαν στα Γραφεία των Ελληνικών Ταχυδρομείων και στο Δημαρχείο Ρόδου, όπου ο κ. Χατζηδιάκος και οι συνεργάτες του έλαβαν  ευχές   για καλή επιτυχία  στις επερχόμενες εκλογές.  

Το δήμαρχο Ρόδου συνόδευσαν αντιδήμαρχοι, στελέχη και υποψήφιοι της παράταξης «Ρόδος Δύναμη πολιτών».

ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Φώτης Χατζηδιάκος        

 Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

SHARE
RELATED POSTS
Η Μαρέβα στον αγώνα…, του Γιώργου Αρκουλή
Η κοινοτυπία του κακού, του Πάνου Μπιτσαξή
Άϊ Βασίλη μου…μαζί με τα πολλά κι έναν σκύλο σαν αρκούδα, της Μαρίνας Μόσχα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.