Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Εντός κέντρου πόλεως Ρόδου περιοδεύει ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος

 

Επίσκεψη στο  Δικαστικό Μέγαρο πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2019 ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Ρόδος Δύναμη Πολιτών».

Κατά τις συναντήσεις του με εκπροσώπους τέθηκε με έμφαση το διαχρονικό αίτημα συντήρησης και αποκατάστασης του δικαστικού Μεγάρου. Ο Δήμαρχος Ρόδου στην από κοινού συνάντηση  εργασίας στις 20 Μαρτίου 2019 με το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Κτιριακές Υποδομές κ Γιάννη Χωρονίτη , επισκέφτηκε τα δικαστήρια και έθεσε το θέμα της αποκατάστασης το οποίο μελετούν οι ΚΤΥΠ ΑΕ, με τη συνδρομή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου.

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του, επισκέφτηκε τα Γραφεία της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου   και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου  έτυχε θερμής υποδοχής, ως αποτέλεσμα της καλής και στενής συνεργασίας που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια.

«Για να υπάρξει πρόοδος και επίλυση προβλημάτων πρέπει να εμπεδωθεί κλίμα συνεργασίας μεταξύ των συνεργαζόμενων φορέων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδιάκος στη συζήτηση που ακολούθησε με τους διοικητικούς υπαλλήλους.

Με το  Λιμενάρχη Ρόδου, Πλοίαρχο κ. Σπύρο Τάτη, συζήτησαν την πορεία εκτέλεσης του έργου  «συντήρηση των κτιρίων του Λιμεναρχείου Ρόδου και του Λιμενικού Σταθμού Λίνδου», μέσω Προγραμματικής Σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Ρόδου με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προϋπολογισμού 192.334.87.

Οι  σημερινές επισκέψεις στις δημοτικές,  δημόσιες  υπηρεσίες  και τους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα ολοκληρώθηκαν στα Γραφεία των Ελληνικών Ταχυδρομείων και στο Δημαρχείο Ρόδου, όπου ο κ. Χατζηδιάκος και οι συνεργάτες του έλαβαν  ευχές   για καλή επιτυχία  στις επερχόμενες εκλογές.  

Το δήμαρχο Ρόδου συνόδευσαν αντιδήμαρχοι, στελέχη και υποψήφιοι της παράταξης «Ρόδος Δύναμη πολιτών».

ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Φώτης Χατζηδιάκος        

 Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Για να μην μας πούνε και …Μαράκες!, του Νίκου Βασιλειάδη
Κυριάκος Μητσοτάκης: “Σε βήμα λογοδοσίας μετατρέπεται η ΔΕΘ» – Τι είπε στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Πρωθυπουργός
Η γραφή, αυτή η διαρκής λύτρωση, του Δημήτρη Κατσούλα  

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.