Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Χ. Κόκκινος: ο Γ.Χατζημάρκος προκλητικά εκτεθειμένος στον Πρωθυπουργό και σε κάθε πολίτη για τον παράτυπο εμβολιασμό του

Spread the love

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος, επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου»

 

« Ο κ. Χατζημάρκος εκτεθειμένος :
στην κοινωνία, στον Πρωθυπουργό της χώρας, στους βουλευτές και στα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης που τον στήριξαν στις περιφερειακές εκλογές»

Ο κατ΄ εξαίρεση εμβολιασμός του 56χρονου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και η προκλητική προσπάθεια να καλύψει μαζί με τα έμμισθα “τσιράκια” του το νέο ατόπημα του , τον εκθέτει καθημερινά περισσότερο .
Την ώρα που οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου και όλης της χώρας βιώνουν τις συνέπειες της πανδημίας και των διαδοχικών lockdown ,  περιμένουν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους να εμβολιαστούν ( και ιδιαίτερα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας ) , ο κ. Χατζημάρκος προκαλεί , εκθέτει και εκτίθεται :
–         Στην Χάλκη, μεταβαίνει με ιδιωτικό σκάφος (όχι όπως οι άλλοι πολίτες με το πλοίο της γραμμής) και με την παρέα του  (συνωστισμός) !
–         Εμβολιάζεται εκτός ηλικιακής σειράς και το όνομα του βρίσκεται σε κατάσταση για εμβολιασμό κατά του COVID – 19  μαζί με τους μόνιμους κάτοικους της Χάλκης ! (σύμφωνα με δημόσια τοποθέτηση της ιατρού που τον εμβολίασε )
–         Ο κ. Χατζημάρκος δεν είναι μόνιμος κάτοικος της Χάλκης …. Ίσως μένει μόνιμα στην Σύρο που είναι η έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου …..  Ίσως στην Ρόδο , στην όμορφη περιοχή του “Μόντε Σμίθ”… Όμως στην Χάλκη σίγουρα όχι …. Και φυσικά δεν είχε δικαίωμα να εμβολιαστεί !
–         Ανοίγουν ταβέρνα για να γευματίσει αυτός και η παρέα του ( σύμφωνα με την καταγγελία του επικεφαλή της αντιπολίτευσης του Δήμου Χάλκης ) . Θυμίζουμε ότι η εστίαση είναι κλειστή για όλους τους πολίτες και ιδιόκτητες και εργαζόμενοι του κλάδου υποφέρουν !
–         Ο δήμαρχος Χάλκης τον εκθέτει ακόμα περισσότερο και εκθέτει και τον εαυτό του με τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του σε δημοσιογραφικά ερωτήματα που του θέτουν . Από την μια αγνοεί ότι βρίσκεται στο ιατρείο της Χάλκης και όταν ξεσπά ο σάλος θυμήθηκε να πει ότι ο κ. Χατζημάρκος ήρθε ….. υπηρεσιακά ….. Κυριακάτικα …. στην Χάλκη !
–         Κανένας ιατρός η επιστημονικός παράγοντας δεν επιβεβαιώνει τα λόγια του δημάρχου Χάλκης ( στην προσπάθεια του να μπαλώσει τα πράγματα ) ότι  περισσεύαν  δυο (2) εμβόλια και επειδή θα ήταν άχρηστα έκανε το προτελευταίο εμβόλιο ο κ . Χατζημάρκος ! Πιθανόν να έχει και ενδιαφέρον ποιος έκανε και το τελευταίο εμβόλιο ….  Και σίγουρα ενδιαφέρον – εάν ισχύει –  ότι υπάρχουν κάτοικοι της Χάλκης οι οποίοι δεν εμβολιάστηκαν .
Ο κ. Χατζημάρκος :
–      Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
–         Ζήτησε και έλαβε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις περιφερειακές εκλογές και τα στελέχη της , μέλη Ν.Ο.ΔΕ και βουλευτές της έδωσαν μάχη να εκλεγεί ! Αυτά τα στελέχη πώς νιώθουν; Πώς σχολιάζουν το γεγονός ;
Ο κ. Χατζημάρκος :
–         Με ιδιωτικό σκάφος και την παρέα του επισκέφθηκε την Κυριακή 21/2/21 το νησί της Χάλκης και το περιφερειακό της ιατρείο οπού είχε μεταβεί και το περασμένο καλοκαίρι ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίον και τότε συνόδευσε . Εμβολιάστηκε νωρίτερα και κατ’ εξαίρεση ! Την ιδιά ώρα ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πανδημία και τις συνέπειες της . Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τα κυβερνητικά στελέχη να μην εμβολιαστούν κατ’ εξαίρεση δηλαδή <<ρουσφετολογικά>> !
Τα πρωτεύθυνα στελέχη του κρατικού μηχανισμού οφείλουν να σεβαστούν την πρωθυπουργική εντολή και τους πολίτες που περιμένουν καρτερικά να έρθει η σειρά τους να εμβολιαστούν …..
Ο κ. Χατζημάρκος έγραψε στα …. παλαιά του υποδήματα την Πρωθυπουργική εντολή , την κοινωνική αγωνιά και φυσικά έχει εκτεθεί πολλαπλώς !
Υ.Γ : Όσα πολιτικά “τσιράκια” και έμμισθα “παπαγαλάκια” προσπαθούν να καλύψουν το θέμα που συγκλονίζει το Πανελλήνιο , μάλλον προσφέρουν γέλιο στην πικραμένη κοινωνία μας και επιβεβαιώνουν ότι είναι άξιος ο μισθός τους και οι επιχορηγήσεις που λαμβάνουν .

SHARE
RELATED POSTS
Δρ Σπύρος Συρόπουλος: Θεατρική παράσταση από το βιβλίο “Η Γυναίκα του Άλλου Μύθου”για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας
Ορισμός Αντιδημάρχων και μεταβίβαση άσκησης αρμοδιοτήτων
Φώτης Χατζηδιάκος: “Μπείτε στον αγώνα με αισιοδοξία” – Ευχές στους υποψηφίους φοιτητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.