ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 26 Μαρτίου-1 Απριλίου 2018-Πανσέληνος στον Άξονα Κριού – Ζυγού, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

Ο Μάρτιος κλείνει θεαματικά, σαν να θέλει να αφήσει το αποτύπωμά του και να μας προετοιμάσει για τη Μεγάλη Εβδομάδα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου, συνοδεύεται από όψεις που είναι αρκετά σκληρές και πρέπει να τις διαχειριστούμε με ψυχραιμία.

Το απομεσήμερο του Σαββάτου, στις 15:38 ώρα Ελλάδας, ο Ήλιος από τον Κριό θα φωτίσει τη Σελήνη του στον Ζυγό στις 10:45 μοίρες των ζωδίων. Κατά την Πανσέληνο ο Ήλιος θα πραγματοποιεί σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή ενώ ο Κρόνος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη στον Αιγόκερω. Η σύνοδος Άρη – Κρόνου σχηματίζει όψεις τετραγώνων με τα Φώτα, Ήλιο και Σελήνη. Για τους νεοφώτιστους στην αστρολογία, αξίζει να επισημανθεί ότι Πανσέληνος είναι η ακριβής αντίθεση του Ήλιου και της Σελήνης. Τελικώς το σχήμα στον ουρανό θα είναι ένα ταυ τετράγωνο (όπως το ονομάζουμε) στο οποίο συμμετέχουν πέντε πλανήτες. Ένα ταυ τετράγωνο πολύ σκληρό που μπορεί να επιφέρει δυσάρεστες εξελίξεις κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα και έντονα έως ακραία γεωφυσικά φαινόμενα. Το σκληρό πρόσωπο των κρατούντων θα φανεί για άλλη μια φορά.

Παράλληλα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό, όψη που πραγματοποιείται με ακρίβεια την Τετάρτη 28 Μαρτίου. Σε προσωπικό επίπεδο, η Πανσέληνος και οι όψεις της μπορεί να επιφέρουν εντάσεις, δυσάρεστες καταστάσεις, απογοητεύσεις. Επειδή οι μέρες θα είναι πολύ κουραστικές και, γενικότερα, θα διαφανούν ψυχολογικά ή άλλα προβλήματα, καλό θα ήταν να προσέχετε κάθε σας κίνηση. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε προστριβές με ανωτέρους στη δουλειά. Να θυμάστε ότι θα χρειαστεί να αναλάβετε ευθύνες στη δουλειά, ενίοτε νιώθοντας ότι κάνετε αγγαρείες ή ότι κουράζεστε πολύ χωρίς να έχετε τις ανάλογες απολαβές αλλά κρατήστε ότι οι κόποι αυτής της περιόδου δεν θα πάνε χαμένες.

Ωστόσο, ευθύνες θα αναλάβετε και στην προσωπική σας ζωή καθώς τα γεγονότα ή οι συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν στο να δημιουργηθεί απόσταση ή ένα κλίμα παγετού. Είναι απαραίτητο να μην ενδώσετε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα μπορούσαν να αποβούν βλαπτικές για τη σχέση σας. Μην ξεχνάτε ότι η περίοδος εγκυμονεί παρεξηγήσεις και ότι ο υποκειμενισμός, η νευρικότητα και η κούραση δεν είναι οι καλύτεροι συμβουλάτορες για να καλύψετε τις αποστάσεις με το ταίρι σας.

Σμάρω Σωτηράκη   

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

SHARE
RELATED POSTS
fe260f0ad7a0cdbc2c5853d2bf9a65f0_XL.jpg
Ομελέτα με Κολοκυθοανθούς και Τυρί
Αστρολογικές προβλέψεις, της Σμάρως Σωτηράκη
Η γιορτή της Μητέρας-Κήπος στη Νέα Υόρκη-Έτη πολλά!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.