ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10/10/16–16/10/16, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιό σου, είναι πολύ εκρηκτική. Εννοείται ότι θα επηρεάσει τις σχέσεις σου γι αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η και να θυμάσαι ότι τώρα θα βγουν στην επιφάνεια πολύ απειλητικά τα αρνητικά συναισθήματα, τα παράπονα, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Η σχέση σου θα δοκιμαστεί αλλά, αν περιορίσεις τις εντάσεις σου, θα ξεπεράσεις τους σκοπέλους.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές είναι στο πρόγραμμα αυτήν την εβδομάδα και συνοδεύονται από ευθύνες που θα αναγκαστείς να αναλάβεις και θα είναι δυσβάσταχτες. Μην προκαλείς την τύχη σου γιατί μπορεί να πας για περισσότερες διεκδικήσεις και να χάσεις ακόμη κι αυτά που έχεις κατακτήσει μέχρι τώρα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αποφύγω τις πολλές συζητήσεις, ιδιαίτερα με τους ανωτέρους μου, γιατί μπορεί να μου βγουν σε κακό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα θα σε αποσπάσουν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να συντηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου και να μην αφήσεις τα προβλήματα της δουλειάς να σε κλείσουν στον εαυτό σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού μπορεί να προξενήσει αρκετές ανατροπές στην καθημερινότητά σου. Επειδή το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και, ταυτόχρονα, θα είναι δύσκολο να αποφύγεις το κλίμα του ανταγωνισμού και των πιέσεων στη δουλειά, είναι προτιμότερο να προγραμματίζεις με περισσότερη επιμέλεια το χρόνο σου και να προσπαθείς να αφήνεις κάποια κενά για να χωράει το απρόοπτο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας βάλω περισσότερη άσκηση στη ζωή μου για να εκτονώνω τις εντάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού, τα πάντα επιτρέπονται και τα πάντα χρήζουν της προσοχής σου. Ωστόσο, επειδή η περιπέτεια είναι στο αίμα σου, εσύ θα έχεις αρκετές διεξόδους αυτές τις μέρες που ευνοούν τους κεραυνοβόλους έρωτες και τα έντονα πάθη αλλά μάλλον με μικρή διάρκεια ή με την τάση να υπάρχει το συστατικό που θα σε βάζει μόνιμα στην πρίζα.

Καριέρα – Οικονομικά: Φαίνεται ότι, παρ’ όλες τις αντιξοότητες και δυσκολίες των ημερών, εσύ θα λάμψεις δια των ρηξικέλευθων ιδεών σας και θα μπορέσεις να εκτονώσεις τη δημιουργικότητά σου. Ωστόσο, αν θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή, μέχρι την Πέμπτη θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για κάτι τέτοιο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως είναι απαραίτητο να αναθεωρήσω κάποιες φιλίες μου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, απελευθερώνει εξαιρετικά εκρηκτικές ενέργειες. Οι ευθύνες και τα θέματα που θα σε απασχολήσουν θα είναι πολλά γι αυτό να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Τα οικογενειακά προβλήματα είναι στο πρόγραμμα καθώς τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια τα απωθημένα και λέγονται σκληρές αλήθειες.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο της καριέρας σου. Οι ανταγωνισμοί, οι εντάσεις και οι ευθύνες που θα αναγκαστείς να επωμιστείς, θα σε εκνευρίσουν και μπορεί να σε αναστατώσουν ψυχικά. Αν πρέπει να συζητήσεις κάτι με τους ανωτέρους σου και κυρίως αν θέλεις να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω κι ας αποφύγω ενέργειες που θα αφορούν στην ακίνητη περιουσία μου αυτή την εβδομάδα.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, από τη μια δεν αποκλείει τα φλερτ και τους κεραυνοβόλους έρωτες αλλά από την άλλη χρήζει της προσοχής σου γιατί μπορεί να διασταυρώσεις λεκτικά ξίφη με το ταίρι σου. Προσπάθησε να αλεγράρεις, να διασκεδάσεις και να αποφύγεις τις μετωπικές συγκρούσεις που μπορεί να προκαλέσουν οι σοβαρές αποφάσεις και οι βιαστικές υποσχέσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι ιδέες αυτών των ημερών μπορεί να είναι πρωτότυπες, καινοτόμες, ενδιαφέρουσες αλλά θα πρέπει να είναι και υλοποιήσιμες. Μπες στη δράση για να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να βρεις τα άτομα που θέλουν και μπορούν να στηρίξουν τις προσπάθειές σου και φτιάξε ένα ρεαλιστικό –σε σχέση με το χρόνο σου- πλάνο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μπορεί να κάνω μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Το πιο πιθανό είναι να βάλεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή καθώς θα σε ταλανίζουν τα πρακτικά σου θέματα. Επίσης, επειδή θα βγουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου, μην αρχίσεις τις σκηνές ζήλιας και τις απαιτήσεις, τουλάχιστον όχι πριν σκεφτείς ορθολογικά αυτό που θέλεις να πεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα Ζυγού – Κριού, επηρεάζει τις οικονομικές σου υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να καθυστερήσουν οι πληρωμές σου. Σε γενικές γραμμές κάντε μια πιο «σφιχτή» διαχείριση για να είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τυχόν αναπάντεχες καταστάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να επικεντρωθώ στις ανάγκες μου κι ας μην αναλώνομαι σε ανώφελες καταστάσεις με μόνο κέρδος τον τίτλο του «καλού παιδιού».

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Με την εκρηκτική Πανσέληνο στον άξονά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς τώρα είσαι σαν κινούμενο ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγείς. Αν θέλεις να δώσεις ένα λυτρωτικό τέλος σε μία σχέση, η περίοδος είναι η ιδανική. Βεβαίως, αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες αν και μάλλον δεν θα είναι μεγάλης διάρκειας ή δεν αποκλείεται να ενέχουν το στοιχείο της ταλαιπωρίας.

Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να προσέχεις γιατί τώρα δεν αποκλείεται να προκληθούν σοβαροί τριγμοί σε συνεργασίες σου. Η περίοδος είναι έντονη καθώς οι ανταγωνισμοί, τα προβλήματα, οι εκπλήξεις, θα αποτελούν καθημερινότητα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις τριβές και τα σημαντικά ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα που θα αρχίσουν να χαλαρώνουν λίγο τα πράγματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φροντίσω να γυμνάζομαι περισσότερο για να εκτονώνω την όποια αρνητική ενέργειά μου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Το πιο πιθανό είναι δεν θα σου απομένουν μυαλά για έρωτες και περιπέτειες εκτός αν θέλεις να βάλεις το μυστήριο στην ερωτική σου ζωή. Σε αυτή την περίπτωση, το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείς καθώς θα ζήσεις ένα θρίλερ με πολλές εντάσεις. Να θυμάσαι ότι καλό θα ήταν να προσέχεις γιατί η τάση των ημερών είναι να αποκαλύπτονται τα μυστικά, τα παράπονα, τα καταπιεσμένα συναισθήματα.

Καριέρα – Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να κρατάς μικρό καλάθι γιατί, αν περιμένεις πολλά, μπορεί να απογοητευτείς από τις εξελίξεις αυτών των ημερών. Θα βρίσκεσαι σε ένταση και θα έχεις την τάση να χάνεις πολλή ενέργεια, γεγονός που μπορεί να αποβεί βλαπτικό για την υγεία σου γι αυτό να προσέχεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να φυλάω να νώτα μου από αυτούς που θα μπορούσαν να με κουτσομπολέψουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα στόχων, φιλιών, συλλογικών δραστηριοτήτων, δημιουργικότητας και έρωτα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είσαι συνετός/η αλλά, ταυτόχρονα, να μη διστάσεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να ζήσεις κάτι καινούργιο ή με έντονο πάθος αν προκύψει. Ίσως σου χρειάζεται ένα δυνατό ταρακούνημα, μιας και είσαι λάτρης της περιπέτειας αλλά προσπάθησε να μη φθάσεις στο σημείο να πέσεις από τα σύννεφα αργότερα.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι ανατρεπτικές καταστάσεις στις προσπάθειές σου να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου ή να διακριθείς σε συλλογικές δραστηριότητες θα συνοδεύονται και από κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις. Αν οι προσπάθειές σου είναι επίμονες και ειλικρινείς, δεν αποκλείονται οι μεγάλες νίκες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να προωθώ ρεαλιστικές ιδέες και όχι ευφάνταστα σχέδια που είναι αδύνατον να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Με την εκρηκτική Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού, τα αισθηματικά σου θα μπουν σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να θυμάσαι ότι οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και τα παράπονα βγαίνουν στην επιφάνεια και απειλούν σχέσεις και οικογένειες. Καλύτερα να κρατήσεις μια συντηρητική στάση και να μην μπαίνεις στον πόλεμο, ακόμη κι αν στον κηρύξουν οι άλλοι.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τη μετωπική με τις ευθύνες, τους ανταγωνισμούς, τις υποχρεώσεις, τις εντάσεις και τα απρόοπτα, τουλάχιστον, διασκέδασέ το. Προσπάθησε να είσαι συνεπής, κάνε έναν καλό προγραμματισμό των καθημερινών σου υποχρεώσεων και μην αγχώνεσαι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μπορεί να αναγκαστώ να σηκώσω τα βάρη της οικογένειάς μου. Ας είμαι σε ετοιμότητα για να αντέξω τις πιέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Με την εκρηκτική Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού ευνοημένος/η θα είσαι μόνο αν επιδιώκεις τις περιπέτειες και είσαι έτοιμος/η να καταθέσεις το τίμημα που αναλογεί στα μεγάλα πάθη και τους κεραυνοβόλους έρωτες. Αν έχεις μια σχέση, φρόντισε να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατά της, κάνοντας μια έκπληξη στο ταίρι σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα σε χώρους συλλογικούς που πιθανώς δραστηριοποιείσαι. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να έχουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τη δουλειά σου με άτομα που είναι σε θέση να σε στηρίξουν. Συμβουλή μου είναι να μην αφήσεις τις ευκαιρίες ή τις προτάσεις να περάσουν χωρίς να τις διαπραγματευτείς, ακόμη κι αν αφορούν σε πιο μακροπρόθεσμα σχέδια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω αυτή την περίοδο για να επιμορφωθώ, να παρακολουθήσω κάποια σεμινάρια ή να ασχοληθώ με τις φιλοσοφικές μου αναζητήσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, μάλλον η προσωπική σου ζωή θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Από την άλλη, ωστόσο, ο Ήλιος και ο Δίας βρίσκονται στο περιβάλλον που –μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τη σεξουαλικότητά σου, γεγονός που θα εξάρει τα πάθη σου. Να προσέχεις γιατί θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Υποθέσεις που σχετίζονται με χρέη σε τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς, κληρονομικά, έρχονται στο προσκήνιο. Το άγχος θα είναι σχεδόν αναπόφευκτο γι αυτό βρες τους τρόπους να το εκτονώνεις. Αν πρέπει να κάνεις έναν οικονομικό διακανονισμό, είναι προτιμότερο να τον υπογράψεις την επόμενη εβδομάδα που θα μπορείς να δεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω λίγη οικονομία για να είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω

τυχόν έκτακτα έξοδα.

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Το δάκρυ ως αισθητική*, του Μάνου Στεφανίδη
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2019, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 41ο, της Μαρίας Γεωργαλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.