Πόρτα στην Πολιτική

Δημήτρης Κουφοντίνας, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα μας

visit our new web site

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Πάνος Μπιτσαξής

 

Το μόνο το οποίο προσήκει στην περίπτωση του, η πιο πειστική απάντηση, είναι η απόλυτη, ηχηρή και εκκωφαντική σιωπή. Ότι και αν λέει ο ίδιος και ο κύκλος του. Η Δημοκρατία ποτέ δεν εμπόδισε το δικαίωμα λόγου και την άποψη. Ακόμα και του σκληρότερου εχθρού της. Αυτή είναι και η υπέροχη της.

Ένα μόνο πρέπει να επισημανθεί. Η ευαρέσκεια της κοινωνίας προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Νοσοκομείου Λαμίας. Την προσήλωση τους στην αξία της ζωής και τον όρκο τους. Στο κράτος δικαίου. Όπως και οι ίδιοι δήλωσαν «προσφέρθηκε στον κ.Κουφοντίνα η εντατική φροντίδα πάντα μέσα στα πλαίσια της ιατρικής δεοντολογίας και της βούλησης του ασθενούς». Οι άξιοι αυτοί γιατροί και νοσηλευτές, υπάλληλοι του «απάνθρωπου κράτους» που θέλει να καταλύσει ο νοσηλευόμενος απέδειξαν τι εννοεί η Δημοκρατία ως «αξία της ζωής» και τι εννοεί με αυτό μέχρι σήμερα ο νοσηλευόμενος. Μου φτάνει αυτό το επιχείρημα. Τα πολλά λόγια είναι περιττά.

SHARE
RELATED POSTS
Η Ολική Επαναφορά και ο πυγμάχος, του Πάνου Μπιτσαξή
“Φύλλα Φθινοπωρινά” (Όσα παίρνει ο άνεμος), του Γιώργου Σαράφογλου
Νικητιάδης: Σύγχυση και αδιέξοδα οδηγούν την Κυβέρνηση σε αντιφατικές δηλώσεις

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.