Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Δήμαρχος Φ. Χατζηδιάκος: “Η ομάδα ΖΕΥΣ του ΓΕΑ βρέθηκε στη Ρόδο με πρόσκληση του Δήμου, όπως λέει και η επιστολή τους. Σταματήστε την παραπληροφόρηση”

Spread the love

Ο κος Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δήμαρχος Ρόδου

Αποφασισμένο να μην αφήνει ασχολίαστες τις φήμες που θυμίζουν φτηνή και κακή προπαγάνδα εναντίον του, το γραφείο τύπου του Δήμου Ρόδου, συνεπώς και ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, μετά το πέρας το εκδηλώσεων για την 71η Ενσωμάτωση των Δ/δων στην Ελλάδα και αφού έχει φιλοξενήσει στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων κο Χρήστο  Χριστοδούλου και τα μέλη της Ομαδας ΖΕΥΣ στους οποίους έδωσε τιμητικά δώρα -γραμματόσημα επίχρυσα που απεικονίζουν τις ημερομηνίες της Ενσωμάτωσης, ανακοίνωση εξέδωσε απαντώντας με … αποδείξεις, τις φωτογραφίες από την τιμητικό κάδρο της Ομάδας ΖΕΥΣ προς τον Δήμαρχο Ρόδου με τις ευχαριστίες τους, καθώς και την επιστολή που του απέστειλαν δεχόμενοι την πρόσκληση του κου Χατζηδιάκου :

“Επιτέλους ας σταματήσει η παραπληροφόρηση. Ορισμένοι που θέλουν να γίνονται όλα… κατόπιν ενεργειών τους ας φροντίσουν πρώτα τα του οίκου τους.
Αναφέρομαι στην πρόσκληση του F-16.
Αυτό το … κατόπιν συνεννοήσεων της περιφέρειας με το ΓΕΑ, από που προκύπτει;
Σας κοινοποιώ την απάντηση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας στην από 18-1-2019 επιστολή του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου,, που τα λέει όλα!!!
Και κάτι ακόμη.
Σε ποιον απένειμαν οι πιλότοι παρουσία του Α΄ΓΕΕΘΑ κ. Χριστοδούλου τη φωτογραφία του αεροσκάφους με τα διακριτικά σήματα της ομάδας ΖΕΥΣ με αφιέρωση που σας κοινοποιώ : “Με εκτίμηση, η ομάδα ΖΕΥΣ στο Δήμο Ρόδου για την 71η επέτειο ένωσης των Δωδεκανήσων με τη μητέρα Ελλάδα, Ρόδος 2019”;

SHARE
RELATED POSTS
Δέσποινα Μουτάφη: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για να ολοκληρώσει τις καινοτόμες και ουσιαστικές παρεμβάσεις στη Ρόδο”
Μίκης._ , του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou
Η «Κουβέρτα»! – The “Blanket”!, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.