Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Δήμαρχος Φ. Χατζηδιάκος: “Η ομάδα ΖΕΥΣ του ΓΕΑ βρέθηκε στη Ρόδο με πρόσκληση του Δήμου, όπως λέει και η επιστολή τους. Σταματήστε την παραπληροφόρηση”

Ο κος Φώτης Χατζηδιάκος είναι Δήμαρχος Ρόδου

Αποφασισμένο να μην αφήνει ασχολίαστες τις φήμες που θυμίζουν φτηνή και κακή προπαγάνδα εναντίον του, το γραφείο τύπου του Δήμου Ρόδου, συνεπώς και ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, μετά το πέρας το εκδηλώσεων για την 71η Ενσωμάτωση των Δ/δων στην Ελλάδα και αφού έχει φιλοξενήσει στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων κο Χρήστο  Χριστοδούλου και τα μέλη της Ομαδας ΖΕΥΣ στους οποίους έδωσε τιμητικά δώρα -γραμματόσημα επίχρυσα που απεικονίζουν τις ημερομηνίες της Ενσωμάτωσης, ανακοίνωση εξέδωσε απαντώντας με … αποδείξεις, τις φωτογραφίες από την τιμητικό κάδρο της Ομάδας ΖΕΥΣ προς τον Δήμαρχο Ρόδου με τις ευχαριστίες τους, καθώς και την επιστολή που του απέστειλαν δεχόμενοι την πρόσκληση του κου Χατζηδιάκου :

“Επιτέλους ας σταματήσει η παραπληροφόρηση. Ορισμένοι που θέλουν να γίνονται όλα… κατόπιν ενεργειών τους ας φροντίσουν πρώτα τα του οίκου τους.
Αναφέρομαι στην πρόσκληση του F-16.
Αυτό το … κατόπιν συνεννοήσεων της περιφέρειας με το ΓΕΑ, από που προκύπτει;
Σας κοινοποιώ την απάντηση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας στην από 18-1-2019 επιστολή του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου,, που τα λέει όλα!!!
Και κάτι ακόμη.
Σε ποιον απένειμαν οι πιλότοι παρουσία του Α΄ΓΕΕΘΑ κ. Χριστοδούλου τη φωτογραφία του αεροσκάφους με τα διακριτικά σήματα της ομάδας ΖΕΥΣ με αφιέρωση που σας κοινοποιώ : “Με εκτίμηση, η ομάδα ΖΕΥΣ στο Δήμο Ρόδου για την 71η επέτειο ένωσης των Δωδεκανήσων με τη μητέρα Ελλάδα, Ρόδος 2019”;


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Προσωπικά και ανυποχώρητα πείσματα, του Δημήτρη Κατσούλα
Εν ψυχρώ, για κάτι που καίει ακόμα, του Κωστή Α. Μακρή
.jpg
Δείχνει να μας κατανοεί. Ας μην μας [ξανά] διαψεύσει, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.