Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Γιατί συμπορεύομαι με τον Μανώλη Γλυνό, της Σμάρως Καμπουράκη

Spread the love

Η Σμάρω Καμπουράκη είναι επιχειρηματίας και Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την Παράαξη του Μανώλη Γλυνού «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου»

Την εποχή της οικονομικής κρίσης, η Ελλάδα αγωνίζεται να βγει νικήτρια από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται και να διαψεύσει τις Κασσάνδρες που στοιχηματίζουν ότι δεν θα τα καταφέρει. Η μεγαλύτερη όμως συνέπεια της οικονομικής κρίσης είναι ότι καταποντίστηκε το πολιτικό σύστημα και η αξιοπιστία των πολιτικών αρχηγών. Τα πολιτικά κόμματα φυσικά δεν είναι άμοιρα ευθυνών. Οι συγκρούσεις δεν περιορίζονται σε παραγωγικές προτάσεις, παρά μόνο στοχεύουν στην δημιουργία εντυπώσεων.

Άνθρωποι που συμφωνούν να διαφωνούν ή άνθρωποι να εκφράζουν την αντίθετη άποψη από αυτή που υποστήριζαν μέχρι τώρα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Όλοι μας έχουμε κουραστεί από αυτήν την νοοτροπία. Έπαψε ποια να είναι προτεραιότητά μας ο άνθρωπος. Αυτό είναι το κοινό μέτωπο αντιμετώπισης των προβλημάτων με τους συνυποψήφιούς μου, η κοινή αγάπη για τον άνθρωπο μας ενώνει. Η συνεργασία, η συνεννόηση, ο σεβασμός της διαφορετικότητας και η αποδοχή της είναι οι απαράβατοι όροι συνεργασίας των συμμετεχόντων στην Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου. Είμαι πολύ περήφανη που ανήκω στο πλήρωμα της Συμμαχίας, με καπετάνιο στο τιμόνι της τον Μανώλη Γλυνό. Ένας άνθρωπος τίμιος, εργατικός, με χρόνια προσφοράς στον τόπο μας. Ένας άνθρωπος, που πάνω απ’ όλα δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Η Συμμαχία αποτελείται από πολίτες όλων των πολιτικών χώρων, οικογενειάρχες, με γνώμονα την αγάπη μας για τον τόπο και τον συνάνθρωπό μας. Φουσκώνουμε λοιπόν τα πανιά μας και σαλπάρουμε. Σαλπάρουμε για ένα ταξίδι μοναδικό, που σκοπό έχει την υλοποίηση των προγραμματικών μας στόχων.

Κανένα νησί χωρίς γιατρό, ασφαλές οδικό δίκτυο, διαχείριση απορριμμάτων και των λυμάτων με σεβασμό στην δημόσια υγεία, επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αναβάθμιση της πολιτιστικής μας ταυτότητας και την ταύτισή της με το τουριστικό μας προϊόν.

Όχι άλλες δράσεις αυτοπροβολής και διαφήμισης.

Όχι άλλη κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.

Ούτε ένα ευρώ χωρίς να γνωρίζει ο πολίτης που θα αξιοποιηθεί.

Ποτέ πια ο πολίτης απλός παρατηρητής των δράσεων της Περιφέρειας, αλλά συμμέτοχος και συνεργάτης.

Σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα για την προάσπιση της Δημοκρατίας και της Διαφάνειας, δεν περισσεύει κανείς. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ένα Ταξίδι Φιλαναγνωσίας σε Ρόδο Και Καστελόριζο από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Χ. Κόκκινος: «Δώρον άδωρον» αν δεν ολοκληρωθούν άμεσα οι καθαρισμοί των χειμάρρων στην Π.Ε. Δωδεκανήσου
Ομιλία της κας Μαρίας Ευθυμίου, Αν.Καθηγήτριας του ΕΚΠΑ στις 26 Οκτ. στο Νεστορίδειο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.