Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Η “ΠΑΝΑΚΕΙΑ” παρέχει τηλεφωνική συμβουλευτική βοήθεια στους πολίτες σε συνεργασία με τον ΙΣΡ-Σε ποιους αριθμούς θα απευθυνθείτε

Spread the love

Οι πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουν όλοι οι πολίτες αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας, αφήνουν ισχυρό ψυχολογικό αποτύπωμα και ορισμένοι συμπολίτες μας θα χρειαστούν σίγουρα την ανάγκη υποστήριξης από ειδικό. 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου σε συνεργασία με την Εταιρεία Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας «Πανάκεια» με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης και με την εξειδικευμένη επιστημονική γνώση της ομάδας της, θα παρέχουν τηλεφωνική συμβουλευτική βοήθεια στους πολίτες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 To επιστημονικό προσωπικό της «Πανάκεια» είναι διαθέσιμο να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής διαχείρισης του άγχους και αντίστοιχης υποστήριξης συναισθηματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων σε όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού SARS – CoV 2

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της «Πανάκεια» είναι τα κάτωθι: 2241 0 39530 και 2241 0 78315 και ώρες λειτουργίας καθημερινά,  από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. 

Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και επιστημονικό υπεύθυνο της «Πανάκεια» Ιατρό Ψυχίατρο κ. Αναστάσιο Πλατή για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι μαζί θα δώσουμε και αυτή τη μάχη προκειμένου  να αναχαιτίσουμε την πανδημία, διατηρώντας τη σωματική και  ψυχική μας υγεία. 

SHARE
RELATED POSTS
fad7a475-d1f1-44d6-be59-763b705a4275.jpg
“Το μετέωρο βήμα” στην Κω-Μεταφέρεται η έκθεση Σκίτσου για το Προσφυγικό
Γιατί χάθηκαν τα Island Games 2019;, της Ελένης Καραγιάννη
Ιωάννης Μάζης: Ένας πατριώτης απ’ τα παλιά, του Πάνου Βενέρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.